Închide meniul

Andrea Compagno şi-a regăsit pofta de gol! Golgheterul Ligii 1 a marcat în derby-ul FCSB – Farul. Italianul are cifre de senzaţie

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 20:53

Andrea Compagno şi-a regăsit pofta de gol! Golgheterul Ligii 1 a marcat în derby-ul FCSB – Farul. Italianul are cifre de senzaţie

Andrea Compagno şi-a regăsit pofta de gol! Golgheterul Ligii 1 a marcat în derby-ul FCSB - Farul

Andrea Compagno, bucuros după un gol marcat pentru FCSB / Hepta

  • Andrea Compagno şi-a regăsit pofta de gol
  • A marcat în FCSB – Farul

Andrea Compagno şi-a regăsit pofta de gol. Atacantul de 26 de ani a înscris primul său gol în 2023. Italianul a marcat în derby-ul FCSB – Farul, din etapa a 23-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a fost titularizat de Pintilii şi Strizu în duelul de pe Arena Naţională care avea o miză uriaşă. Chiar dacă nu a impresionat în prima repriză, a revenit de la cabine. Sorescu şi Edjouma au fost schimbaţi după primele 45 de minute.

Andrea Compagno şi-a regăsit pofta de gol în derby-ul FCSB – Farul

Golgheterul Ligii 1 s-a făcut remarcat într-un moment dificil pentru roş-albaştri. Cordea a deschis scorul imediat după pauză, dar Denis Alibec a restabilit egalitatea cu o execuţie fabuloasă, de la aproximativ 30 de metri. Andrea Compagno i-a stricat imediat bucuria lui Gică Hagi.

Reclamă

La scurt timp după golul lui Alibec, FCSB a primit penalty. Cordea a fost faultat în careu de Popescu, iar Horaţiu Feşnic a arătat punctul cu var. Compagno şi-a asumat răspunderea şi a înscris, fără emoţii, de la 11 metri.

Vârful cumpărat cu 1.5 milioane de euro de Gigi Becali a ajuns la cel de-al 14-lea gol stagional. A marcat pentru a 9-a oară în tricoul vicecampioanei, în campioant. De alte cinci ori a înscris pentru fosta sa echipă, FC U Craiova 1948. S-a distanţat astfel de urmăritorul său în topul golgheterilor, Marko Dugandzic. Rapidusul are 12 goluri în această ediţie a Ligii 1.

Reclamă

Compagno are un gol marcat şi în Conference League. Cota lui de piaţă este într-o continuă creştere după ce a ajuns la FCSB. Potrivit transfermarkt.com, a ajuns să valoreze 1.4 milioane de euro.

Denis Alibec, gol senzațional pe Arena Naţională

Denis Alibec a fost autorul unui gol senzațional din lovitură liberă în derby-ul FCSB – Farul! Atacantul a trimis o rachetă direct în vinclul porții lui Târnovanu. Atacantul celor de la Farul a fost protagonistul unei execuții superbe pe Arena Națională.

După ce a obținut o lovitură liberă la aproximativ 30 de metri de poarta adversă, Denis Alibec a ținut să execute tot el faza fixă. Alegerea a fost una inspirată, atacantul trimițând o torpilă direct în vinclul porții lui Târnovanu. Portarul de la FCSB nu a putut face nimic pentru a evita golul.

Reclamă 4 / 0/3

Reușita vine după un joc foarte activ din partea lui Alibec. În prima repriză a avut și alte ocazii, a cerut și o lovitură de penalty, pe care nu a primit-o însă. În schimb, atacantul Farului s-a ales cu un cartonaș galben pentru proteste.

Pentru Denis Alibec, golul de pe Arena Naţională a fost al 10-lea reuşit în această ediţie de campionat.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”