Închide meniul

Andrea Compagno şi-a stabilit obiectivele la FCSB! Atacantul lui Gigi Becali vrea victorii pe linie: „Putem să facem mai mult”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 17:08

Andrea Compagno şi-a stabilit obiectivele la FCSB! Atacantul lui Gigi Becali vrea victorii pe linie: „Putem să facem mai mult

Andrea Compagno şi-a regăsit pofta de gol! Golgheterul Ligii 1 a marcat în derby-ul FCSB - Farul

Andrea Compagno, bucuros după un gol marcat pentru FCSB / Hepta

Andrea Compagno şi-a stabilit obiectivele la FCSB. Atacantul roş-albaştrilor vrea un parcurs plin de victorii, până la duelul cu CFR Cluj, din Liga 1. Partida „de foc” va fi pe 15 decembrie, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno este golgheterul din Liga 1, cu 13 goluri, în 17 partide în care a evoluat. De asemenea, vârful italian a mai marcat un gol în Conference League pentru FCSB, în cinci partide bifate.

Andrea Compagni şi-a stabilit obiectivele la FCSB

Andrea Compagno a prefaţat duelurile care vor urma pentru FCSB. Roş-albaştrii se vor duela cu Botoşani, în Cupa României, şi cu Chindia, CFR Cluj şi din nou Botoşani, în Liga 1, în meciurile rămase din acest an.

Vârful italian îşi doreşte victorii pe linie, şi vrea ca roş-albaştrii să încheie anul cu un parcurs plin de succes, pentru a se apropia de primele locuri din clasament. FCSB a înregistrat patru victorii consecutive în Liga 1, până la duelul cu Chindia, din runda următoare.

„Referitor la campionat, e foarte important pentru noi să terminăm acest an până la pauza de iarnă pe acest drum.

Reclamă

Avem acum meciul de Cupa României cu Botoșani și meciul cu Chindia, în campionat, astfel că trebuie să câștigăm. Apoi, va veni și meciul cu CFR. Va fi foarte frumos, dar trebuie să ajungem acolo cu un parcurs plin numai de victorii”, a declarat Andrea Compagno.

Andrea Compagno a oferit declaraţii şi despre situaţia dezastruoasă a FCSB-ului din campionat, din momentul transferului său de la FC U Craiova 1948. Roş-albaştrii au avut un debut extrem de modest în Liga 1, în acest sezon, însă pe parcurs s-au redresat şi au ajuns la 2 puncte de podiumul Ligii 1.

„Era ciudat pentru numele Steaua. Când am ajuns eu, echipa era prea jos în clasament. Acum e mai bine, dar putem și trebuie să facem mai mult”, a mai spus Andrea Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno, lecție de modestie după FC Botoșani – FCSB 2-3

Andrea Compagno a oferit o adevărată lecție de modestie după FC Botoșani – FCSB 2-3. Atacantul italian a marcat din nou pentru roș-albaștri și a ajuns la 13 goluri în actualul sezon din Liga 1. Compagno a fost întrebat, la interviu, dacă crede că este cel mai în formă atacant din campionat.

Italianul nu a vrut să audă despre această ipoteză, în ciuda cifrelor sale excelente. Andrea Compagno a explicat că are mulți rivali cu prestații solide în Liga 1.

„Un meci foarte important pentru noi, sunt fericit și personal, dar cel mai important era să luăm cele 3 puncte. A fost un meci foarte frumos. Pe teren era puțin nămol, pentru noi nu a fost foarte bun, dar ne-am adaptat foarte bine. Ne-au condus, am revenit și e bine că am câștigat.

(Reporter: Ai marcat un gol ciudat azi, cu șoldul) Nu mă interesează, dacă e penalty, dacă e cu coapsa sau cu capul. Am câștigat. A dat o pasă frumoasă Olaru și mă bucur că a intrat.

Visul meu e să câștig cu echipa. În acest sezon, visul meu este să câștig ceva cu Steaua, încerc să ajut echipa la fiecare meci. Îmi pare rău că nu pot să joc în meciul viitor (n.r. – e suspendat pentru cumul de galbene), dar muncesc în continuare și voi fi pregătit pentru următorul meci.

(Reporter: Ești cel mai în formă atacant din Liga 1?) Nu, nu, sunt foarte mulți atacanți buni. Pentru mine e important să ajut echipa, cu goluri, cu pase de gol, și sper ca la sfârșit de sezon să câștigăm ceva.

Nu vreau să vorbesc despre antrenor. Nu știu cum a fost la începutul sezonului, nu eram aici. Dar acum văd la antrenamente că totul e mult mai bine. Suntem pe drumul cel bun, simt asta, dar nu trebuie să ne oprim niciodată”, a spus Andrea Compagno, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Andrea Compagno şi-a stabilit obiectivele la FCSB
  • Atacantul lui Gigi Becali vrea victorii pe linie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și