Închide meniul

Andrea Compagno, lecție de modestie după FC Botoșani – FCSB 2-3: „Ești cel mai bun atacant din România?”. Ce a răspuns italianul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 decembrie 2022, 21:29

Andrea Compagno, lecție de modestie după FC Botoșani – FCSB 2-3: „Ești cel mai bun atacant din România?. Ce a răspuns italianul

Andrea Compagno are probleme medicale

Andrea Comagno, golgheterul lui FCSB / Profimediaimages

Andrea Compagno a oferit o adevărată lecție de modestie după FC Botoșani – FCSB 2-3. Atacantul italian a marcat din nou pentru roș-albaștri și a ajuns la 13 goluri în actualul sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a fost întrebat, la interviu, dacă crede că este cel mai în formă atacant din campionat.

Andrea Compagno, lecție de modestie după meciul FC Botoșani – FCSB 2-3

Italianul nu a vrut să audă despre această ipoteză, în ciuda cifrelor sale excelente. Andrea Compagno a explicat că are mulți rivali cu prestații solide în Liga 1.

La final, atacantul de 26 de ani a trimis și un mesaj pentru români, de 1 decembrie. Vârful italian va fi suspendat la meciul următor, cu CS Mioveni, din cauza cumulului de cartonașe galbene.

„Un meci foarte important pentru noi, sunt fericit și personal, dar cel mai important era să luăm cele 3 puncte. A fost un meci foarte frumos. Pe teren era puțin nămol, pentru noi nu a fost foarte bun, dar ne-am adaptat foarte bine. Ne-au condus, am revenit și e bine că am câștigat.

Reclamă

(Reporter: Ai marcat un gol ciudat azi, cu șoldul) Nu mă interesează, dacă e penalty, dacă e cu coapsa sau cu capul. Am câștigat. A dat o pasă frumoasă Olaru și mă bucur că a intrat.

Visul meu e să câștig cu echipa. În acest sezon, visul meu este să câștig ceva cu Steaua, încerc să ajut echipa la fiecare meci. Îmi pare rău că nu pot să joc în meciul viitor (n.r. – e suspendat pentru cumul de galbene), dar muncesc în continuare și voi fi pregătit pentru următorul meci.

(Reporter: Ești cel mai în formă atacant din Liga 1?) Nu, nu, sunt foarte mulți atacanți buni. Pentru mine e important să ajut echipa, cu goluri, cu pase de gol, și sper ca la sfârșit de sezon să câștigăm ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să vorbesc despre antrenor. Nu știu cum a fost la începutul sezonului, nu eram aici. Dar acum văd la antrenamente că totul e mult mai bine. Suntem pe drumul cel bun, simt asta, dar nu trebuie să ne oprim niciodată.

(Reporter: Ce înseamnă România pentru tine?) La mulți ani, România! România mi-a dat o oportunitate foarte mare. Stau aici și mă simt puțin român. Astăzi e zi o specială și trebuie să zic la mulți ani!”, a spus Andrea Compagno, pentru digisport.ro.

FC Botoșani – FCSB 2-3. Roș-albaștrii, a 3-a victorie la rând în Liga 1!

FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 3-2 (2-1), joi seara, în deplasare, într-un meci restant din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

Pentru vicecampioni au marcat Joonas Tamm (21), Andrea Compagno (30) şi Malcom Edjouma (73), în timp ce golurile gazdelor au fost reuşite de Sebastian Mailat (14, 66). FCSB a avut şi o bară, prin Octavian Popescu (52).

Leonard Strizu a debutat astfel cu o victorie ca antrenor al echipei FCSB.

FCSB este la a treia victorie consecutivă în campionat, dintre care două în deplasare.

FC Botoşani nu a mai câştigat de cinci etape, în care are trei egaluri şi două eşecuri.

Reclamă

AFC Botoşani – FCSB 2-3 (1-2), Stadion Municipal – Botoşani

Au marcat: Sebastian Mailat (14, 66), respectiv Joonas Tamm (21), Andrea Compagno (30), Malcom Edjouma (73).

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și