Închide meniul

Andrea Compagno, şocat de viaţa din România: „Un român, dacă are 10 euro, își cumpără o mașină de 9 euro!”

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 10:30

Reclamă
Andrea Compagno, şocat de viaţa din România: „Un român, dacă are 10 euro, își cumpără o mașină de 9 euro!

Turcii, nou anunţ despre transferul lui Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Andrea Compagno s-a declarat şocat de viaţa din România. Atacantul de la FCSB a dezvăluit ce l-a surprins legat de ţara noastră, mărturisind chiar că şi prietenii săi şi familia au fost şocaţi atunci când au venit pentru prima dată în Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB la începutul sezonului trecut. Acesta a evolua la FCU Craiova, şi a oferit declaraţii despre viaţa din cele două oraşe ale României în care a jucat.

Andrea Compagno, şocat de viaţa din România

Andrea Compagno a dezvăluit că a fost şocat de aparenţele pe care încearcă să le păstreze românii- Acesta susţine că l-a luat prin surprindere multitudinea de maşini scumpe pe care le-a văzut în Bucureşti.

De asemenea, atacantul de la FCSB a oferit declaraţii şi despre cele două oraşe în care a jucat, Craiova şi Bucureşti, dezvăluind că cele două sunt extrem de diferite.

„M-am simțit foarte bine din primul moment atât la Craiova, cât și aici, la FCSB. Sunt două orașe diferite. Când eram la Craiova credeam că toată România este la fel. Când am venit la București am văzut diferența. Credeam că totul în România este ca la Craiova!

Reclamă

În România este foarte multă aparență. Dacă te uiți în București, de fiecare dată când vin părinții mei sau o prietenă la mine, nu pot să creadă ce mașini văd aici. Ei cred că aici sunt prea mulți bani. E incredibil, deoarece imaginea este că România nu este o țară foarte bogată. Toți oamenii care vin aici spun că este la fel ca în Monte Carlo! Un român, dacă are 10 euro, își cumpără o mașină de 9 euro! Dar stă în apartament cu chirie. Vrea să arate altceva”, a declarat Andrea Compagno, conform fanatik.ro.

Andrea Compagno, discurs manifest despre Gigi Becali

Andrea Compagno a avut discurs manifest despre Gigi Becali. Atacantul italian de la FCSB a anunţat că va pleca în momentul în care nu va mai fi nevoie de el.

„Am răspuns simplu la un moment dat: „Ce vrei să fac? Să sun să nu cumpere atacant? E hotărârea lui. Dacă el a zis că vrea să scape de mine, întrerup contractul, iau bagajele și mă duc”. Nu a fost frustrare, am spus simplu că patronul hotărăște totul.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă el zice că nu mai are încredere în tine și vrea alt atacant… La început a zis că aduce atacant care să provoace concurență, acum zice că aduce alt atacant în locul meu. Eu nu zic că greșește, am zis simplu că el hotărăște. E normal dacă nu e fericit! Eu nu vreau să fur bani de la Gigi Becali, să stau aici în vacanță„, a spus Andrea Compagno la fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă Vezi toate știrile
Citește și