Închide meniul

Andrea Compagno, discurs manifest despre Gigi Becali: „Eu nu vreau să fur bani de la el şi să stau aici în vacanţă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2023, 19:48

Reclamă
Andrea Compagno, discurs manifest despre Gigi Becali: „Eu nu vreau să fur bani de la el şi să stau aici în vacanţă

Andrea Compagno va primi un salariu fabulos în China

Andrea Compagno, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Andrea Compagno a avut discurs manifest despre Gigi Becali. Atacantul italian de la FCSB a anunţat că va pleca în momentul în care nu va mai fi nevoie de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno nu e supărat că este criticat de patron şi nici că acesta îi caută înlocuitor. Becali a anunţat că vrea să transfere un atacant în iarnă.

Andrea Compagno, discurs manifest despre Gigi Becali

„Am răspuns simplu la un moment dat: „Ce vrei să fac? Să sun să nu cumpere atacant? E hotărârea lui. Dacă el a zis că vrea să scape de mine, întrerup contractul, iau bagajele și mă duc”. Nu a fost frustrare, am spus simplu că patronul hotărăște totul.

Dacă el zice că nu mai are încredere în tine și vrea alt atacant… La început a zis că aduce atacant care să provoace concurență, acum zice că aduce alt atacant în locul meu. Eu nu zic că greșește, am zis simplu că el hotărăște. E normal dacă nu e fericit! Eu nu vreau să fur bani de la Gigi Becali, să stau aici în vacanță„, a spus Andrea Compagno la fanatik.ro.

Andrea Compagno, dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali

Andrea Compagno a făcut dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali. Atacantul celor de la FCSB a oferit declarații despre sezonul pe care îl are la echipa roș-albastră și susține că randamentul său scăzut este cauzat și de criticile patronului.

Reclamă

Andrea Compagno nu a mai marcat la FCSB de la sfârșitul lunii septembrie. La momentul respectiv, atacantul italian reușea o „dublă” în duelul cu Hermannstadt. Recent, Gigi Becali a dezvăluit că în iarnă va transfera un atacant la formația sa, fiind nemulțumit de randamentul lui Compagno.

Sunt meciuri pe care le-am visat de mic. Meciul cu West Ham de la Londra a fost unul dintre visele mele îndeplinite. Perioada aceea a fost foarte ciudată pentru că nu te gândești să se schimbe totul într-o noapte. Să se schimbe toată viața așa repede. Mi-amintesc când intram pe tunel la meciul cu West Ham și erau Scamacca, Paqueta. Wow! A fost foarte frumos. S-a schimbat totul pe repede înainte. De la Craiova la Londra, cu West Ham! La FCSB nu e așa liniște ca la FC U Craiova, dar niciodată nu am avut probleme cu presiunea. Fotbaliștii care vor performanță trebuie să aibă și presiune.

E normal să te schimbi atunci când nu primești atât de multă încredere. Asta am simțit, dar eu nu zic că e o problemă de atmosferă. E o problemă a mea. În viață, 90 la sută contează cum reacționăm la ce se întâmplă și doar 10 la sută ce se întâmplă. Am simțit această schimbare și poate că am pierdut din încrederea în mine, din cauza atmosferei, din cauza patronului”, a declarat Andrea Compagno, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și