Închide meniul

Andrea Compago este aproape de transferul la Olympiacos. Poate pleca de la FCSB și să se lupte pentru titlu cu Răzvan Lucescu

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 31 ianuarie 2024, 18:54

Andrea Compago este aproape de transferul la Olympiacos. Poate pleca de la FCSB și să se lupte pentru titlu cu Răzvan Lucescu

Andrea Compago este aproape de transferul la Olympiacos

Andrea Compago / Profimedia

Andrea Compago este aproape de transferul la Olympiacos. Gigi Becali a recunoscut deja că „i-a dat hârtie” italianului, pentru a o părăsi pe FCSB în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat pe „lista neagră” a patronului de la FCSB, Andrea Compagno este mai aproape ca niciodată de plecarea de la echipa pregătită de Elias Charalambous. Acum a apărut și o variantă de club important, care ar fi interesat de serviciile italianului.

Andrea Compago este aproape de transferul la Olympiacos

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Andrea Compagno ar fi pe lista celor de la Olympiacos, cel mai titrat club din istoria Greciei. Gigi Becali anunțase deja faptul că „o echipă mare” se află pe urmele acestuia și că i-a dat undă verde pentru transferul în Grecia.

„Nu are rost să mai vorbim despre Compagno. El valorează mult, dar renunț eu la el. I-am dat hârtie să plece în Grecia, pentru 450.000 de euro. Îmi zic că e o echipă mare.

Nu mă mai interesează de el. Oricum, e cel mai cuminte om. Nu am avut jucător așa cuminte ca el! Și cum se antrenează, și tot…”, spunea Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Compagno l-ar putea înlocui pe Stevan Jovetic, care este aproape de plecarea din lotul tehnicianului Carlos Carvalhal.

Olympiacos ar putea fi o șansă imensă pentru Andrea Compagno, care a adunat doar 4 goluri în 23 de partide pentru FCSB, în acest sezon. Formația din Grecia a câștigat 47 de titluri de campioană și, în acest sezon, se luptă la titlu cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu.

În momentul de față, Olympiacos este pe locul 4 în prima ligă din Grecia, cu 41 de puncte, la 6 lungimi de liderul PAOK. Campionatul elen este unul infernal, dat fiind faptul că diferența dintre principalele candidate la titlu nu este mare, dar și din cauza atmosferei de pe stadioane.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, formația care îl dorește pe Compagno se află printre cele mai importante cluburi din Europa, la capitolul trofee câștigate. De-a lungul istoriei, formația a cucerit 47 de titluri de campioană, 28 de Cupe și 4 Supercupe.

Tot sursa citată anteriro anunță faptul că italianul ar trebui să semneze cu grecii pe data de 31 ianuarie, având în vedere faptul că perioada de mercato expiră în această zi.

Bănel Nicoliţă, şocat de de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB

Bănel Nicoliţă este şocat de situaţia în care a ajuns Andrea Compagno la FCSB. Cumpărat de Gigi Becali în 2022 cu 1.500.000 de euro, Compagno a pierdut echipa, iar patronul de la FCSB nu mai ştie acum cum să scape de el.

„A venit pe bani mulți, a jucat fiind golgheterul campionatului și apoi să cazi direct așa în cap. În Compagno vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi. Puteam să văd alt copil și să spun da, presiunea l-a distrus și de asta nu mai are rezultate, dar la Compagno nu m-am așteptat.

La Craiova cu siguranță și domnul Mititelu punea presiunea mare pe echipă, a cedat prea ușor. Un atacant cu atâta calitate în fața porții, un jucător de echipă cu personalitate să cedeze așa ușor, nu mă așteptam. Într-adevăr, poți să spui, jocul ok pentru că la FCSB nu vin foarte mult cu centrări”, a spus Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și