Închide meniul

Andrea Mandorlini ar putea pleca de la CFR Cluj! Clujenii, fără victorie de patru meciuri: „Au apărut deja zvonuri!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 14:43

Andrea Mandorlini ar putea pleca de la CFR Cluj! Clujenii, fără victorie de patru meciuri: Au apărut deja zvonuri!”

Andrea Mandorlini ar putea pleca de la CFR Cluj

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Andrea Mandorlini ar putea pleca de la CFR Cluj. Clujenii au ajuns la patru meciuri fără victorie în toate competițiile, și au ratat șansa de a urca pe primul loc. Trupa din Gruia poate de asemenea pierde locul secund. În acest context, Viorel Moldovan a dezvăluit că a auzit zvonuri conform cărora antrenorul italian ar urma să fie înlocuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat în ultima etapă, cu UTA, scor 0-0. Clujenii nu au mai obținut un succes în Liga 1 de aproape o lună, atunci când învingeau Farul pe teren propriu.

Andrea Mandorlini ar putea pleca de la CFR Cluj

Viorel Moldovan a analizat situația de la CFR Cluj, după ce echipa a obținut doar trei puncte în ultimele patru etape. Fostul internațional a declarat că pe clujeni îi așteaptă un meci „de foc” și în etapa viitoare, atunci când se vor duela cu Universitatea Craiova.

Moldovan a mai declarat că viitorul lui Mandorlini în Gruia este incert, mărturisind că se ia în calcul deja o înlocuire a italianului.

Te duci la Craiova, iar în cazul în care nu câştigi e al cincilea joc consecutiv fără victorie. Deja constatăm o scădere a turaţiei comparativ cu debutul sezonului la CFR. Trebuie să câştigi la CFR, să fii acolo!

Reclamă

Sunt prea puţine trei puncte în patru meciuri. Pentru mine CFR a obţinut prea puţin! Oricum deja au apărut zvonuri referitoare la o posibilă înlocuire!”, a declarat Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

Florin Răducioiu, verdict în lupta la titlu după ce CFR Cluj s-a încurcat cu UTA

Florin Răducioiu a oferit un verdict în lupta la titlu, după ce CFR Cluj s-a încurcat cu UTA. Fostul internațional susține că clujenii nu arată ca o echipă care poate câștiga campionatul.

Florin Răducioiu este de părere că CFR Cluj nu a arătat ca o echipă care să se lupte pentru titlu, în condițiile în care clujenii nu au mai câștigat în Liga 1 de patru runde.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul internațional a mai declarat că, în acest context, FCSB este singura echipă care se poate bate la titlu. Acesta susține că roș-albaștrii au cel mai puternic lot din Liga 1.

CFR Cluj a arătat prea puțin pentru o echipă pretendentă la câștigarea titlului. O spun în continuare. După părerea mea, echipa care are mari șanse să câștige titlul anul acesta este FCSB.

FCSB e mult mai puternică, are un lot mult mai bun, mult mai valoros. CFR Cluj nu reușește să câștige de 4 meciuri. Îmi pun un semn enorm de întrebare. Echipa a avut ocazii de a marca”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și