Închide meniul

Andrea Mandorlini e noul antrenor al lui CFR Cluj! Anunțul oficial făcut de clubul din Gruia

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2023, 8:23

Reclamă
Andrea Mandorlini e noul antrenor al lui CFR Cluj! Anunțul oficial făcut de clubul din Gruia

Andrea Mandorlini a revenit la CFR Cluj

Andrea Mandorlini / ProfiMedia

Andrea Mandorlini e noul antrenor al lui CFR Cluj. Clubul din Gruia a făcut anunţul oficial în dimineaţa zilei de vineri. Italianul de 62 de ani a mai antrenat-o pe fosta campioană în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mandorlini, înlocuitorul lui Dan Petrescu pe banca celor de la CFR Cluj, a reuşit eventul în 2010 cu formaţia din Gruia.

Andrea Mandorlini e noul antrenor al lui CFR Cluj! Anunțul oficial făcut de clubul din Gruia

Telenovela înlocuitorului lui Dan Petrescu la CFR Cluj s-a încheiat. Formaţia ardeleană a anunţat în mod oficial revenirea lui Andrea Mandorlini în dimineaţa zilei de vineri.

„Bine ai revenit în Gruia, Andrea Mandorlini!

Țelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experiență și profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competițional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia!

Reclamă

Bentornato, Mister!”, au anunţat cei de la CFR Cluj pe pagina de Facebook.

Andrea Mandorlini a mai fost antrenor la CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010. El l-a avut ca secund atunci pe Roberto Bordin. Neluţu Varga a negociat cu 3 antrenori italieni până când a decis să îl numească principal pe Mandorlini. Cristiano Bergodi şi Roberto Bordin au fost ceilalţi doi antrenori italieni care au discutat o posibilă preluare a lui CFR Cluj cu patronul ardelenilor.

Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj: „E greu după Dan Petrescu!”

Ioan Andone este convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj. Antrenorul susţine că italianul va avea viaţă grea la trupa din Gruia, deoarece pretenţiile clujenilor sunt foarte mari, având în vedere că până în sezonul trecut, reuşiseră să câştige cinci titluri consecutive în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Andone a analizat alegerea făcută de Neluţu Varga. Fostul tehnician al lui Dinamo este de părere că patronul din Gruia a luat o decizie neaşteptată, ţinând cont de rezultatele înregistrate de tehnicianul italian, în ultimii ani.

De asemenea, Andone susţine că lui Mandorlini nu îi va fi uşor în Gruia, deoarece va prelua echipa după plecarea lui Dan Petrescu, cel care a avut rezultate remarcabile pe banca clujenilor.

„Nu mă aşteptam. În ultimul timp n-a mai fost în vizor, să zic, în atenţia echipelor din Europa.

Dar e un fost campion cu CFR Cluj. Omul cunoaşte lucrurile. Cred că poate să reuşească, dar o să-i fie foarte greu să înlănţuie 5 campionte, ceea ce a făcut Dan Petrescu. Performanţa asta nu văd să o mai facă cineva. E greu după Dan Petrescu.

Oricum e mai slab campionatul decât în perioada în care a fost el (n.r. Madorlini) şi a câştigat. Aşteptările sunt foarte mari. Locul 2 nu-i valabil la CFR Cluj. Dacă ia locul 1, o să fie în regulă”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și