Închide meniul

Andrea Mandorlini i-a răspuns lui Gigi Becali: „Un personaj dezechilibrat. Mă face să râd”

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 12:14

Reclamă
Andrea Mandorlini i-a răspuns lui Gigi Becali: „Un personaj dezechilibrat. Mă face să râd

Andrea Mandorlini i-a răspuns lui Gigi Becali

Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj / Profimedia

Andrea Mandorlini i-a răspuns lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB l-a ironizat pe italian, după ce acesta a fost numit antrenor principal la CFR Cluj, în locul lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea debutului în noul sezon, Andrea Mandorlini a oferit un interviu în presa din Italia şi i-a răspuns lui Gigi Becali.

Andrea Mandorlini i-a răspuns lui Gigi Becali: „Un personaj dezechilibrat”

Luna trecută, patronul celor de la FCSB a râs de numirea lui Andrea Mandorlini pe banca celor de la CFR Cluj, fiind convins că fosta campioană a României nu poate reveni la nivelul din ultimele sezoane cu antrenorul italian pe bancă.

Întrebat de gazzetta.it despre declaraţiile lui Becali, Mandorlini a recunoscut că nu ştia ce a declarat patronul celor de la FCSB despre el şi căîntotdeauna l-a considerat pe Becali un personaj dezechilibrat, care l-a făcut să râdă:

„Nu știam nimic despre această declarație. Nici măcar nu am citit. El mereu a fost un personaj dezechilibrat. Ce spune mă face să râd foarte tare, dar nu îmi pasă deloc”, a declarat Andrea Madorlini pentru gazzetta.it.

Reclamă

Ce spunea Gigi Becali despre numirea lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj: „Eu cred că nu o să mai fie ce a fost până acum la CFR. Dar cine știe? E posibil ca Mandorlini ăsta să ia o mandolină și să cânte mai bine. După aia, cine știe ce inventează, ce melodie, ce jocuri… și să joace CFR-ul ca pe sârmă. Eu știu ce poate să inventeze un antrenor?”.

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj. Fotbalistul kosovar este dorit de echipa Al-Riyadh, din Arabia Saudită, acolo unde poate juca și Alin Toșca, din sezonul viitor.

Fotbalistul celor de la CFR Cluj poate ajunge astfel într-un campionat plin de vedete. Doar în această perioadă de mercato, jucători precum Karim Benzema, N’Golo Kante, Koulibaly, Roberto Firmino sau Edouard Mendy s-au alăturat campionatului în care evoluează și Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, Ermal Krasniqi se poate duela cu Cristiano Ronaldo, din sezonul viitor. Formația saudită Al-Riyadh, echipă nou promovată, ar dori să îl transfere pe atacant.

Totuși, conform sursei menționate anterior, oficialii formației din Gruia nu sunt mulțumiți de modul în care arabii doresc să facă plata pentru serviciile fotbalistului. Aceștia ar dori ca suma să fie trimisă către CFR Cluj în mai multe tranșe, în timp ce ardelenii nu vor să audă de acest lucru.

Printre țintele lui Al-Riyadh se mai numără și Alin Toșca, fotbalist care, potrivit presei din Italia, va fi împrumutat de către Benevento la echipa saudită. Formația italiană a retrogradat în Serie C și dorește acum să se despartă de jucătorii care au contracte mari.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia Vezi toate știrile
Citește și