Închide meniul

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj. Fotbalistul din Kosovo este dorit în Arabia Saudită

Alex Ioniță Publicat: 7 iulie 2023, 17:46

Reclamă
Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj. Fotbalistul din Kosovo este dorit în Arabia Saudită

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj

Ermal Krasniqi s-a bucurat după un gol marcat pentru CFR Cluj / Profimediaimages

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj. Fotbalistul kosovar este dorit de echipa Al-Riyadh, din Arabia Saudită, acolo unde poate juca și Alin Toșca, din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul celor de la CFR Cluj poate ajunge astfel într-un campionat plin de vedete. Doar în această perioadă de mercato, jucători precum Karim Benzema, N’Golo Kante, Koulibaly, Roberto Firmino sau Edouard Mendy s-au alăturat campionatului în care evoluează și Cristiano Ronaldo.

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj. Kosovarul se poate duela cu Cristiano Ronaldo

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, Ermal Krasniqi se poate duela cu Cristiano Ronaldo, din sezonul viitor. Formația saudită Al-Riyadh, echipă nou promovată, ar dori să îl transfere pe atacant.

Totuși, conform sursei menționate anterior, oficialii formației din Gruia nu sunt mulțumiți de modul în care arabii doresc să facă plata pentru serviciile fotbalistului. Aceștia ar dori ca suma să fie trimisă către CFR Cluj în mai multe tranșe, în timp ce ardelenii nu vor să audă de acest lucru.

Printre țintele lui Al-Riyadh se mai numără și Alin Toșca, fotbalist care, potrivit presei din Italia, va fi împrumutat de către Benevento la echipa saudită. Formația italiană a retrogradat în Serie C și dorește acum să se despartă de jucătorii care au contracte mari.

Reclamă

Până în momentul de față, Ermal Krasniqi a jucat 22 de meciuri pentru echipa din Gruia, în care a marcat 5 goluri și a oferit 2 pase decisive. În cariera sa a mai evoluat pentru KF Llapi, KF Ferizaj și FC Ballkani. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota lui de transfer este de 1,4 milioane de euro.

Ioan Varga, încântat de transferul lui Mogoş la CFR Cluj: „O să vedeți ce jucător va fi”

Vasile Mogoş, care a evoluat în ultimele două sezoane la FC Crotone, va juca pentru prima oară în afara Italiei.

Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a declarat că este bucuros că Mogoş a ajuns în Gruia şi că fundaşul de 30 de ani o va ajuta pe CFR Cluj în noul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că l-am transferat. E un jucător cu mare experiență. Este muncitor și profesionist. Este un băiat de mare caracter. Are o vârstă la care ne poate ajuta mult. Sunt convins că am făcut un transfer bun. O să vedeți ce jucător va fi Mogoș în campionatul nostru”, a declarat Ioan Varga, pentru sursa citată anterior.

În cariera sa, Mogoş a mai evoluat la Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Cheivo şi Crotone, toate în Italia. În noiembrie 2019, el a debutat la echipa naţională a României, într-un meci contra Suediei din preliminariile EURO 2020. În total, Mogoş a îmbrăcat de patru ori tricoul echipei naţionale a României, ultima oară în martie 2021, în înfrângerea din Armenia, scor 2-3, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar. Potrivit transfermarkt.com, Mogoş este cotat la 350.000 de euro

„Bine ai venit, Vasile Mogoș!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul român Vasile Mogoș este noul jucător al echipei noastre!

Fundașul lateral, în vârstă de 30 de ani, care a evoluat până acum doar în Italia, a atins borna de 300 de meciuri în carieră, dintre care 170 de partide în Serie B, pentru Chievo Verona, Cremonese și Ascoli Calcio. În ultimele două sezoane, Mogoș a jucat pentru FC Crotone.

Îi urăm bun venit la echipa noastră și cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, a anunţat CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și