Închide meniul

Andrea Mandorlini, înainte de U Cluj – CFR Cluj: „Va fi dificil atât pentru noi, cât şi pentru ei!” Ce probleme are

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 august 2023, 16:40

Reclamă
Andrea Mandorlini, înainte de U Cluj – CFR Cluj: „Va fi dificil atât pentru noi, cât şi pentru ei! Ce probleme are

Andrea Mandorlini, discurs înainte de U Cluj - CFR Cluj

Andrea Mandorlini, în timpul meciului cu FCSB / Hepta

Andrea Mandorlini a avut un discurs echilibrat înainte de U Cluj – CFR Cluj. Mandorlini a spus că va fi un derby încins la Cluj între cele două rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul italian a vorbit şi despre problemele de lot. Daniel Bîrligea şi Yeboah au unele probleme medicale şi sunt incerţi pentru derby.

Andrea Mandorlini, înainte de U Cluj – CFR Cluj

”E un meci important, n-am mai jucat de ceva timp, am avut timp să ne recuperăm în ultimele două săptămâni. Am lucrat în această perioadă pentru jocul cu U Cluj.

Am jucat multe derby-uri în cariera mea de fotbalist, sunt meciuri dificile. Îi respect pe cei de la U Cluj, dar vrem să câștigăm și sunt încrezător în forțele noastre.

Sunt câțiva jucători experimentați în echipa lor, unii au trecut și pe la CFR. Într-un derby dai mai mult decât de obicei și va fi dificil, atât pentru noi, cât și pentru ei. N-au fost folosiți în amicalul cu Hermannstadt (n.r. 3-2), nu s-au simțit bine, vom vedea ce se va întâmpla cu ei zilele astea. Mai avem probleme, pentru că unii jucători au venit târziu”, a spus Andrea Mandorlini într-o conferinţă de presă.

Reclamă

CFR Cluj a pierdut litigiul cu Roger şi are interdicţie la transferuri

CFR Cluj a pierdut litigiul cu brazilianul Roger şi are din nou probleme. Neluţu Varga este bun de plată după ce a aflat verdictul în procesul de la FIFA. Mai are o singură cale de atac, la TAS.

Potrivit gsp.ro, gruparea din Gruia a aflat că trebuie să îi achite suma de 105.000 de euro mijlocaşului de 27 de ani, care joacă în prezen în Arabia Saudită, la Al-Taraji. Se vor mai adăuga penalităţi de 5% pe an, în cazul întârzierilor de plată.

La începutul acestui an, Roger se revoltase după ce a fost scos din lotul de Liga 1, pentru a i se face loc lui Ermal Krasniqi. Brazilianul şi-a reziliat astfel unilateral contractul care mai era valabil până în 2025. S-a întors la UTA, acolo a mai jucat în 14 meciuri şi a marcat un gol.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp, fotbalistul cotat la 600.000 de euro a plecat de la Arad şi a semnat cu şeicii de la Al-Taraji. CFR Cluj plătise 200.000 de euro în 2022, în conturile UTA-ei, pentru fotbalistul sud-american.

Din informaţiile AS.ro, CFR Cluj a primit şi interdicţie la transferuri. Andrea Mandorlini mai aştepta întăriri, dar ardelenii nu pot aduce niciun jucător până nu îşi rezolvă problemele.

CFR Cluj s-a schimbat deja din temelii după plecarea lui Dan Petrescu. A transferat nu mai puţin de 13 jucători în această vară. Philip Otele (24 de ani), Vasile Mogoș (30 de ani), Cătălin Căbuz (27 de ani), Arlind Ajeti (29 de ani), Matija Boben (29 de ani), Durel Avounou (25 de ani), Ziv Morgan (23 de ani), Anton Kresic (27 de ani), Luca Mihai (19 ani), Panagiotis Tachtsidis (32 de ani), Yevgen Konoplyanka (33 de ani), Josip Mihalic (20 de ani) şi Isaac Nortey (23 de ani) sunt fotbaliştii care au ajuns în Gruia.

CFR a fost eliminată de Adana Demirspor din preliminariile UEFA Conference League şi are probleme şi în campionat. După remiza cu Universitatea Craiova, ardelenii au fost învinşi în Ghencea de FCSB. Clujenii sunt pe locul 7 în clasamentul Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și