Închide meniul

CFR Cluj a pierdut litigiul cu Roger şi are interdicţie la transferuri! Suma pe care trebuie să o scoată din buzunar Neluţu Varga

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2023, 11:28

CFR Cluj a pierdut litigiul cu Roger şi are interdicţie la transferuri! Suma pe care trebuie să o scoată din buzunar Neluţu Varga

Andrea Mandorlini şi Daniel Bîrligea, primele reacţii după remiza din derby-ul Clujului

Andrea Mandorlini, dezamăgit pe banca CFR-ului / Profimediaimages

CFR Cluj a pierdut litigiul cu brazilianul Roger şi are din nou probleme. Neluţu Varga este bun de plată după ce a aflat verdictul în procesul de la FIFA. Mai are o singură cale de atac, la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, gruparea din Gruia a aflat că trebuie să îi achite suma de 105.000 de euro mijlocaşului de 27 de ani, care joacă în prezen în Arabia Saudită, la Al-Taraji. Se vor mai adăuga penalităţi de 5% pe an, în cazul întârzierilor de plată.

CFR Cluj a pierdut litigiul cu Roger şi are interdicţie la transferuri

La începutul acestui an, Roger se revoltase după ce a fost scos din lotul de Liga 1, pentru a i se face loc lui Ermal Krasniqi. Brazilianul şi-a reziliat astfel unilateral contractul care mai era valabil până în 2025. S-a întors la UTA, acolo a mai jucat în 14 meciuri şi a marcat un gol.

Între timp, fotbalistul cotat la 600.000 de euro a plecat de la Arad şi a semnat cu şeicii de la Al-Taraji. CFR Cluj plătise 200.000 de euro în 2022, în conturile UTA-ei, pentru fotbalistul sud-american.

Din informaţiile AS.ro, CFR Cluj a primit şi interdicţie la transferuri. Andrea Mandorlini mai aştepta întăriri, dar ardelenii nu pot aduce niciun jucător până nu îşi rezolvă problemele.

Reclamă

CFR Cluj s-a schimbat deja din temelii după plecarea lui Dan Petrescu. A transferat nu mai puţin de 13 jucători în această vară. Philip Otele (24 de ani), Vasile Mogoș (30 de ani), Cătălin Căbuz (27 de ani), Arlind Ajeti (29 de ani), Matija Boben (29 de ani), Durel Avounou (25 de ani), Ziv Morgan (23 de ani), Anton Kresic (27 de ani), Luca Mihai (19 ani), Panagiotis Tachtsidis (32 de ani), Yevgen Konoplyanka (33 de ani), Josip Mihalic (20 de ani) şi Isaac Nortey (23 de ani) sunt fotbaliştii care au ajuns în Gruia.

CFR a fost eliminată de Adana Demirspor din preliminariile UEFA Conference League şi are probleme şi în campionat. După remiza cu Universitatea Craiova, ardelenii au fost învinşi în Ghencea de FCSB. Clujenii sunt pe locul 7 în clasamentul Ligii 1.

Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0

Antrenorul italian de la CFR Cluj a răbufnit după derby-ul cu FCSB. Mandorlini a spus că echipa sa trebuie să primească un penalty la henţul lui Dawa. Mai mult, Mandorlini a spus că nu trebuia acordată lovitură de la 11 metri la Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul a fost decis de arbitru. A dat un penalty inexistent. La noi a fost penalty clar, asta a decis partida, nu Steaua. Arbitrul a decis partida. Incredibil. Am văzut noi şi asta aţi văzut şi voi. Am jucat bine, dar a fost o eroare uriaşă.

Nu noi am pierdut meciul. A fost penalty la Dawa, am văzut faza de 10-20-50 de ori şi a fost henţ. La FCSB a fost un penalty inexistent.

Până la penalty era 0-0. Nouă nu ne-au dat un penalty clar. Aceste episoade decid o partidă! Avea mâna depărtată de corp! Le-a dat un penalty lor pe care numai arbitrul l-a văzut!„, a spus Andrea Mandorlini, după FCSB – CFR Cluj 1-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și