Închide meniul

Dezvăluiri incredibile după ce Mandorlini a fost dat afară de la CFR Cluj! Un jucător s-ar fi bucurat după demiterea italianului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 ianuarie 2024, 21:53

Dezvăluiri incredibile după ce Mandorlini a fost dat afară de la CFR Cluj! Un jucător s-ar fi bucurat după demiterea italianului

Andrea Mandorlini nu mai avea susţinerea vestiarului la CFR Cluj

Andrea Mandorlini, înaintea unui meci / Profimedia

Andrea Mandorlini nu mai avea susţinerea vestiarului la CFR Cluj. Cristi Balaj, preşedintele formaţiei din Gruia, a vorbit despre despărţirea de antrenorul italian. Mandorlini a fost demis de Neluţu Varga după înfrângerea de pe terenul lui FC Botoşani, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În locul antrenorului italian a fost numit Adrian Mutu. Fostul internaţional român a semnat un contract valabil un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Andrea Mandorlini nu mai avea susţinerea vestiarului la CFR Cluj

Pe lângă lipsa rezultatelor, Andrea Mandorlini nu a fost un antrenor pe placul jucătorilor. Cristi Balaj a vorbit despre faptul că Ciprian Deac se numără printre jucătorii care s-ar fi bucurat după anunţul plecării italianului, după ce veteranul formaţiei din Gruia a fost nemulţumit din cauza numărului de minute primite în acest sezon.

„Să știți că și Deac era supărat și pe el. Nu a făcut pregătirea în vară. E pentru prima dată în cariera sa când nu a făcut pregătirea de vară. A avut o accidentare sau, de fapt, a avut două.

După ce a avut problema la umăr, a avut operația la genunchi. După toate acestea, a avut o evoluție mai puțin consistentă. Rămâne de văzut dacă trebuia folosit mai mult.

Reclamă

Camora a jucat de fiecare dată când a fost sănătos. Sunt doi jucători exponențiali care au adus rezultate bune. Camora nu știu (n.r. dacă s-a bucurat). Deac probabil”, a declarat Cristi Balaj, la digisport.ro.

Daniel Pancu ştie care e marele avantaj al lui Adrian Mutu la CFR Cluj

Daniel Pancu ştie care e marele avantaj al lui Adrian Mutu la CFR Cluj. Selecţionerul naţionalei U21 a declarat că „Briliantul” a făcut o alegere excelentă, atunci când a decis să semneze cu formaţia din Gruia. Pancu susţine că Mutu se va bucura de toată susţinerea lui Neluţu Varga, fapt care reprezintă un mare plus pentru antrenor.

Daniel Pancu a analizat numirea lui Adrian Mutu la CFR Cluj şi a transmis un mesaj clar. Acesta susţine că „Briliantul” are o relaţie foarte apropiată cu Neluţu Varga, fapt care îl va ajuta enorm pe banca formaţiei din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

„E o alegere foarte bună, vine foarte repede dintr-un loc în care nu a reuşit. I-a venit foarte bine. Lucrul care contează foarte mult, după clubul, care este foarte puternic, cel mai puternic de la noi din ultimii zece ani, e să fii atât de apropiat şi să ai o relaţie strânsă cu patronul. Contează foarte mult. A ales foarte bine şi s-a dus foarte bine.

ot la rezultate se rezumă, dar când ai susţinerea celui mai important om din club, e un mare avantaj. Vii la un club care cu sigurană va termina în primele trei, poate să iasă şi campioană.

(N.r. L-ai înţeles când a plecat de la Rapid) Nu! Nu l-am înţeles atunci, dar ei trebuie să explice, noi nu cunoaştem lucrurile acestea”, a declarat Daniel Pancu, la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani Vezi toate știrile
Citește și