Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Daniel Pancu ştie care e marele avantaj al lui Adrian Mutu la CFR Cluj: „A ales foarte bine!”

Viviana Moraru Publicat: 25 ianuarie 2024, 13:40

Reclamă
Daniel Pancu ştie care e marele avantaj al lui Adrian Mutu la CFR Cluj: „A ales foarte bine!

Daniel Pancu ştie care e marele avantaj al lui Adrian Mutu la CFR Cluj

Daniel Pancu, în timpul emisiunii AS.ro LIVE

Daniel Pancu ştie care e marele avantaj al lui Adrian Mutu la CFR Cluj. Selecţionerul naţionalei U21 a declarat că „Briliantul” a făcut o alegere excelentă, atunci când a decis să semneze cu formaţia din Gruia. Pancu susţine că Mutu se va bucura de toată susţinerea lui Neluţu Varga, fapt care reprezintă un mare plus pentru antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu l-a înlocuit pe Andrea Mandorlini, pe banca celor de la CFR Cluj. Italianul a fost demis, după ce clujenii au fost învinşi surprinzător de ultima clasată, Botoşani, în prima etapă din 2024.

Daniel Pancu ştie care e marele avantaj al lui Adrian Mutu la CFR Cluj

Daniel Pancu a analizat numirea lui Adrian Mutu la CFR Cluj şi a transmis un mesaj clar. Acesta susţine că „Briliantul” are o relaţie foarte apropiată cu Neluţu Varga, fapt care îl va ajuta enorm pe banca formaţiei din Gruia.

De asemenea, Pancu susţine că Mutu a semnat cu cel mai puternic club din Liga 1, din ultimii ani, fiind de părere că „Briliantul” se poate lupta la titlu, în acest sezon.

„E o alegere foarte bună, vine foarte repede dintr-un loc în care nu a reuşit. I-a venit foarte bine. Lucrul care contează foarte mult, după clubul, care este foarte puternic, cel mai puternic de la noi din ultimii zece ani, e să fii atât de apropiat şi să ai o relaţie strânsă cu patronul. Contează foarte mult. A ales foarte bine şi s-a dus foarte bine.

Reclamă

Tot la rezultate se rezumă, dar când ai susţinerea celui mai important om din club, e un mare avantaj. Vii la un club care cu sigurană va termina în primele trei, poate să iasă şi campioană.

(N.r. L-ai înţeles când a plecat de la Rapid) Nu! Nu l-am înţeles atunci, dar ei trebuie să explice, noi nu cunoaştem lucrurile acestea”, a declarat Daniel Pancu, la AS.ro LIVE.

Neluţu Varga a refuzat 1,5 milioane de euro! E convins că Adrian Mutu va lua titlul cu CFR Cluj

Neluţu Varga a refuzat o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru un jucător de la CFR Cluj. Patronul clujenilor nu este dispus să-l vândă pe Philip Otele, golgheterul echipei, fiind convins că Adrian Mutu se va lupta pentru titlu în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga a dezvăluit că Philip Otele va pleca de la CFR Cluj, doar în cazul în care va primi nu mai puţin de patru milioane de euro, în schimbul său. Patronul clujenilor a dezvăluit că a purtat o discuţie şi cu Adrian Mutu, despre acest fapt, şi l-a liniştit pe antrenor, dezvlăuindu-i că se va putea baza pe serviciile golgheterului din Gruia.

„Am discutat cu Adi Mutu și i-am explicat care este situația cu Otele. I-am zis să stea liniștit că nu o să îi dau drumul lui Otele să plece în Turcia pentru 1.500.000 de euro, atât cât mi s-a oferit pe el. A, dacă cei de acolo vor schimba oferta și îmi vor oferi de la 4.000.000 de euro în sus, atunci aș lua în calcul o eventuală plecare.

Dar, acum le-am respins propunerea. Otele este un jucător valoros și nu îl voi ceda niciodată pe o sumă mică. Am încredere că Adi Mutu o să facă o echipă puternică, iar bătălia finală pentru titlu o vom da în play-off”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și