Închide meniul

Andrea Mandorlini o acuză pe FCSB că este avantajată de arbitri: „Diferența în clasament e făcută de două penalty-uri”

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2023, 0:17

Reclamă
Andrea Mandorlini o acuză pe FCSB că este avantajată de arbitri: Diferența în clasament e făcută de două penalty-uri”

"Vă temeţi că aţi putea fi demis?" Reacţia imediată a lui Andrea Mandorlini, după CFR Cluj - FCSB 1-1

Andrea Mandorlini, în timpul meciului din Gruia / Profimediaimages

Andrea Mandorlini o acuză pe FCSB de faptul că este avantajată de arbitri. Tehnicianul formației din Gruia a făcut o declarație uluitoare, chiar după ce Istvan Kovacs nu a acordat un penalty pentru Petrolul Ploiești, la partida de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meicul dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești s-a încheiat cu scorul de 1-0. Partida din etapa a 9-a a Ligii 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Andrea Mandorlini o acuză pe FCSB că este avantajată de arbitri

După meciul câștigat de CFR Cluj cu Petrolul, Andrea Mandorlini a făcut o declarație surprinzătoare. Tehnicianul italian al formației din Gruia este de părere că FCSB este avantajată de arbitri, având în vedere penalty-ul obținut de vicecampioană la meciul de la Ovidiu, cu Farul.

Declarația acestuia vine în condițiile în care jucătorii de la Petrolul au fost revoltați de faptul că Istvan Kovacs nu le-au acordat o lovitură de la 11 metri, după ce, în minutul 48, pe reluare, s-a văzut că Ajeti l-a călcat pe Gomes în careu, după o lovitură de la colțul terenului.

„Am văzut și azi și ieri un arbitraj cu greșeli. Asta nu face cinste fotbalului românesc. Eu sincer penalty ca ieri nu am mai văzut. E o lipsă de respect pentru jucători precum Popescu și Hagi care au făcut ceva în această țară.

Reclamă

Vreau să vă spun că diferența până acum din clasament e făcută de două penalty-uri. Două penalty-uri inexistente. Unul a fost primit de FCSB împotriva cu noi. Puteam noi să fim în față.

Sunt mulțumit că azi nu am primit gol. Azi nu a fost o zi atât de bună, dar aspectul principal pe azi e că nu am luat gol”, a spus Andrea Mandorlini, potrivit digisport.ro.

Verdictul specialistului după ce Istvan Kovacs nu a acordat penalty pentru Petrolul

Au fost două momente în care jucătorii Petrolului au cerut lovitură de la 11 metri. Mai întâi în minutul 32, când portarul Răzvan Sava l-a oprit pe Alexandru Musi din a juca mingea. L-a lovit cu piciorul, dar Kovacs nu a intervenit. „Centralul” nu a acordat penalty nici în startul reprizei secunde, la intervenţia în careu a lui Ajeti la Gomes.

Reclamă 4 / 0/3

Sava respinge şi în încercarea lui de a se deplasa spre minge, din neglijenţă, îl împiedică pe Musi de la Petrolul şi arbitrul trebuia să acorde penalty pentru Petrolul. Este penalty, eu spun penalty! În dorinţa de a se ridica el ridică piciorul. E pieică!

Nu cred că avem ce discuta (n.r. despre faza din minutul 48). Un atac imprudent în care fundaşul în calcă! Aici este un atac imprudent care trebuia sancţiona cu lovitură de pedeapsă şi cartonaş galben„, a declarat Constantin Zotta la orangesport.ro.

Valentin Țicu a pus „tunurile” pe Istvan Kovacs după penalty-ul neacordat

Jucătorul „lupilor galbeni” a menționat faptul că în campionatul din România nu există arbitrajul video, având în vedere faptul că este pentru a doua oară în două zile când arbitrii din camera VAR nu intervin după o decizie controversată a centralului. S-a întâmplat și duminică seară, la meciul dintre Farul și FCSB, atunci când vicecampioana României a primit o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță. Țicu a menționat și acest eveniment, din partida de la Ovidiu și este de părere că echipele mari trebuie să câștige în fața celor mici.

„Am avut un penalty clar, nu înțeleg ce se întâmplă, avem VAR. Mă rog, nu avem VAR, avem doar niște reluări, pentru că daca era VAR era penalty. Am peste 50 de mesaje pe telefon în care mi s-a spus că era penalty. Poate asta este diferența dintr-o echipă mai mare și una mai mică, FCSB a câștigat aseară, poate trebuia să câștige și CFR astăzi.

Din punctul meu de vedere nu ai cum să nu dai un asemenea penalty”, a spus Valentin Țicu, la finalul partidei, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și