Închide meniul

Andrea Mandorlini şi Mario Camora răsuflă uşuraţi, după Voluntari – CFR Cluj 1-4: „A fost un meci foarte greu!”

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2023, 21:33

Reclamă
Andrea Mandorlini şi Mario Camora răsuflă uşuraţi, după Voluntari – CFR Cluj 1-4: „A fost un meci foarte greu!

Andrea Mandorlini şi Mario Camora

Andrea Mandorlini şi Mario Camora/ Profimedia

Andrea Mandorlini şi Mario Camora răsuflă uşuraţi, după Voluntari – CFR Cluj 1-4. Antrenorul clujenilor s-a declarat bucuros de rezultatul obţinut de echipa sa, mărturisind că victoria este una meritată, chiar dacă ilfovenii au deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a urcat provizoriu pe primul loc în Liga 1, după victoria de la Voluntari. Clujenii au obţinut al treilea succes consecutiv în Liga 1.

Andrea Mandorlini şi Mario Camora răsuflă uşuraţi, după Voluntari – CFR Cluj 1-4

Andrea Mandorlini a declarat că echipa sa şi-a construit numeroase ocazii în primele 15 minute, însă Voluntari a reuşit să deschidă scorul prin Andrei Dumiter. Antrenorul clujenilor a mai spus că echipa sa a revenit perfect şi au obţinut meritat cele trei puncte.

„A fost un meci ciudat, am avut multe ocazii în primele 15 minute. Voluntari a reuşit să marcheze. Dar am revenit, am fost periculoşi, am reuşit să marcăm iar rezultatul cred că este meritat”, a declarat Andrea Mandorlini, pentru digisport.ro.

Şi Mario Camora a oferit primele declaraţii, după victoria înregistrată de CFR Cluj în duelul cu Voluntari. Căpitanul clujenilor a dezvăluit că în ciuda scorului categoric, meciul a fost unul foarte dificil, motiv pentru care s-a declarat bucuros de victoria obţinută.

Reclamă

„A fost un meci foarte greu pentru noi. Am început bine, am avut două-trei ocazii. A venit golul primit foarte uşor şi am reuşit să dăm două goluri. Asta a fost secretul că am reuşit să revenim în a doua echipă. Încercăm să ne apărăm cât mai bine. Trebuie să lucrăm, avem 3-4 luni de muncă. Am schimbat sistemul, încercăm să ne adaptăm cât mai bine”, a spus Mario Camora după FC Voluntari – CFR Cluj 1-4.

Voluntari – CFR Cluj 1-4! A treia victorie consecutivă pentru clujeni

CFR Cluj a învins sâmbătă, în deplasare, scor 4-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a opta din Liga 1. Clujenii sunt noii lideri ai clasamentului, cu 16 puncte.

Gazdele au deschis scorul în minutul 27, când Dumiter a profitat de o fază creată de Boboc şi l-a învins pe portarul clujenilor, Răzvan Sava. Ilfovenii au continuat atacurile şi Sigurjonsson a trimis în bară, în minutul 32.
Oaspeţii au egalat în minutul 42, când Otele a înscris din pasa lui Muhar.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 45+1 a marcat şi Muhar, cu un şut din careu, şi CFR a intrat în avantaj la pauză, scor 2-1. Tot Muhar a dus scorul la 3-1 în minutul 57, la o respingere greşită a lui Matricardi, iar nou intratul Juricic a închis tabela în minutul 90+1 chiar la debutul în Liga 1.

Clujenii câştigă duelul de la Voluntari, trecând pe primul loc al clasamentului, cu 16 puncte, cel puţin până la finalul meciului dintre FCSB şi Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și