Închide meniul

FC Voluntari – CFR Cluj 1-4! Echipa lui Mandorlini, revenire fabuloasă. Muhar, dublă de senzaţie

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2023, 20:45

Reclamă
FC Voluntari – CFR Cluj 1-4! Echipa lui Mandorlini, revenire fabuloasă. Muhar, dublă de senzaţie

Philip Otele a marcat un gol cu U Cluj

Profimedia

FC Voluntari – CFR Cluj 1-4. Echipa lui Andrea Mandorlini a câştigat partida de la Voluntari, după o revenire fantastică. Dumiter a deschis scorul, însă ardelenii au întors scorul înainte de pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Otele şi Muhar au întors scorul în doar 3 minute. Muhar a reuşit dubla în a doua repriză, iar Juricic a marcat în prelungirile meciului.

Gazdele au deschis scorul în minutul 27, când Dumiter a profitat de o fază creată de Boboc şi l-a învins pe portarul clujenilor, Răzvan Sava. Ilfovenii au continuat atacurile şi Sigurjonsson a trimis în bară, în minutul 32. Oaspeţii au egalat în minutul 42, când Otele a înscris din pasa lui Muhar.

În minutul 45+1 a marcat şi Muhar, cu un şut din careu, şi CFR a intrat în avantaj la pauză, scor 2-1. Tot Muhar a dus scorul la 3-1 în minutul 57, la o respingere greşită a lui Matricardi, iar nou intratul Juricic a închis tabela în minutul 90+1 chiar la debutul în Superligă. Clujenii câştigă duelul de la Voluntari, trecând pe primul loc al clasamentului, cu 16 puncte, cel puţin până la finalul meciului dintre FCSB şi Universitatea Craiova.

FC Voluntari – CFR Cluj 1-4

Min. 90+5: FINAL DE MECI! CFR Cluj a câştigat clar partida cu Voluntari.

Reclamă

Min. 90+2: Voluntari – CFR Cluj 1-4. Juricic a marcat din centrarea perfectă a lui Jefte.

Min. 57: Voluntari – CFR Cluj 1-3. Muhar a reuşit dubla. Echipa lui Mandorlini face show!

Min. 45+1: Voluntari – CFR Cluj 1-2. Muhar a marcat din pasa lui Otele.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 43: Voluntari – CFR Cluj 1-1. Otele a egalat la capătul unei faze colective de excepţie. Muhar i-a sapat în faţa porţii, iar jucătorul venit de la UTA a egalat.

Min. 27: Voluntari – CFR Cluj 1-0! Andrei Dumiter a deschis scorul! Boboc a şutat spre poarta lui Sava, portarul a respins, iar Dumiter a fost pe fază şi a reuşit să înscrie.

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start: 

VOLUNTARI: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaș, Boboc – Crepulja – Dumiter, Rața, Sigurjonsson, D. Andrei – Nemec
REZERVE: J. Fernandez, Paz, Andres, Cocian, Răduț, A. Niță, D. Florea, Voican, Carnat
ANTRENOR: Ilie Poenaru

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Camora – Muhar, Tachtsidis, Cvek – Otele, Bîrligea, Avonou
REZERVE: Hindrich, Manea, Morgan, R. Filip, Deac, Konoplianka, Krasniqi, Jefte, Juricic
ANTRENOR: Andrea Mandorlini

FC Voluntari şi CFR Cluj se întâlnesc în primul meci al zilei din Liga 1. Echipa lui Andrea Mandorlini a trecut peste eliminarea din Conference League şi înfrângerea cu FCSB din campionat.

Reclamă

De atunci, clujenii au o victorie cu Hermannstadt, într-un meci amical, şi alte două victorii, cu U Cluj şi FC Botoşani, în Liga 1.

De partea cealaltă, FC Voluntari nu a mai câştigat de aproape o lună în Liga 1. Pe 7 august, Voluntari câştiga duelul cu Rapid, după care era învinsă de FC U Craiova 1948 şi Dinamo. În ultima etapă, Voluntari a remizat la Galaţi, cu Oţelul, scor 2-2, dar vine după victoria cu CSC 1599 Şelimbăr din play-off-ul Cupei României, de la mijlocul săptămânii.

Sezonul trecut, FC Voluntari şi CFR Cluj s-au întâlnit de două ori. Meciul din Gruia a fost câştigat cu 4-0 de clujeni, în timp ce la Voluntari, echipa pregătită la vremea respectivă de Dan Petrescu s-a impus cu 1-0.

Daniel Pancu anunţă un nou transfer la CFR Cluj: „Semnează azi”

Daniel Pancu anunţă un nou transfer la CFR Cluj. Selecţionerul naţionalei U21 a României a anunţat trecerea lui Matei Ilie (20 de ani) la CFR Cluj.

Internaţional de tineret, fundaşul central a evoluat ultima oară la Padova. Pancu a aflat de transferul lui Matei Ilie la CFR Cluj în timpul unei discuţii cu jucătorul.

„Și Ilie a reziliat ieri cu Padova și semnează azi cu CFR, din ce știu eu. Așa mi-a spus, e sigur. Mâine vine la convocare, trebuia să joace luni”, a declarat Daniel Pancu pentru digisport.ro.

Matei Ilie este cotat de site-ul transfermarkt.com la 75.000 de euro. Născut la Piatra Neamţ, Ilie a jucat din 2017 în Italia. A evoluat pentru Sesto Giovanili, Padova U17, Padova U19, Verona U19 și Padova.

Matei Ilie are o selecţie pentru naţionala U17 a României şi 6 selecţii pentru naţionala U20. El a fost mai mult rezervă în ultimele două sezoane în care a evoluat la Padova. Calcio Padova evoluează în Serie C.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și