Închide meniul

Andrei Artean l-a ridicat în slăvi pe Constantin Budescu după ce decarul Farului i-a centrat perfect la gol!

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 23:32

Andrei Artean l-a ridicat în slăvi pe Constantin Budescu după ce decarul Farului i-a centrat perfect la gol!

Andrei Artean l-a ridicat în slăvi pe Constantin Budescu după ce decarul Farului i-a centrat perfect la gol!

Andrei Artean / Hepta

Andrei Artean l-a ridicat în slăvi pe Constantin Budescu după ce decarul Farului i-a centrat perfect la gol! Fotbalistul de la Farul Constanța a vorbit și despre convocarea la echipa națională!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida de la Ovidiu a contat pentru etapa cu numărul 16 a Ligii 1! Meciul campioanei en-titre a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Andrei Artean l-a ridicat în slăvi pe Constantin Budescu după ce decarul Farului i-a centrat perfect la gol! Ce a spus despre convocare

Jucătorul lui Gică Hagi s-a declarat dezamăgit de rezultatul înregistrat în partida de la Ovidiu. Acesta a declarat faptul că nu ar mai dori să mai marcheze, având în vedere faptul că în ultimele partide în care a marcat, echipa sa a înregistrat doar rezultate de egalitate.

Totodată, Andrei Artean a dezvăluit că nu s-a așteptat să fie convocat la echipa națională, pentru partidele din luna noiembrie.

„Acum avem 4 egaluri consecutive acasă, ne pare foarte rău. Știam că este o echipă foarte bună, dar trebuia să câștigăm neapătat acest meci. Am făcut o repriză foarte bună. În a doua parte nu și-au creat deloc ocazii, au avut acel șut și au marcat.

Reclamă

Lucrăm mult fazele fixe. Budescu e un executant foarte bun, mă înțeleg foarte bine cu el, unde îi spun să bată acolo bate. Dar mai bine nu mai marchez eu, în ultimele 3 meciuri în care am marcat am făcut 3 egaluri. I-am dedicat golul fetiței mele. O întreb mereu cum să mă bucur, iar ea îmi spune.

Nu mă așteptam să fiu convocat la echipa națională. E o mândrie mare, nu cred că e vreun jucător care să nu vrea să își reprezinte țara. Nu m-am așteptat pentru că nu am avut rezultate foarte bune cu echipa. Am avut perioade mult mai bune și nu am fost chemat. Sunt foarte fericit și foarte mândru.

Stau la masă cu Băluță și am vorbit cu el despre echipa națională. Mi-a spus unele secrete, mi-a spus că băieții sunt extraordinari. Mă duc acolo pozitiv, toată țara este alături de echipa națională!”, a spus, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Farul – Hermannstadt 1-1

Echipa Farul Constanţa a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea FC Hermannstadt, în etapa a 16-a din Liga 1.

Primul gol al meciului a fost marcat de Artean, în minutul 27, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Budescu. Hermannstadt a reuşit să egaleze în minutul 90+1, la şutul lui Baba Alhassan şi îşi continuă seria partidelor consecutive fără înfrângere, ajungând la 15, din care 12 în Superligă.

În clasament, Hermannstadt se află pe locul 4, cu 24 de puncte, iar campioana Romaâniei, Farul este pe poziţia a şaptea, cu 22 de puncte. Gheorghe Hagi a primit cartonaşul roşu după încheierea meciului, din cauza protestelor.

FARUL: Aioani – Dussaut (D. Sîrbu 73), Larie, M. Popescu (K. Boli 67), Kiki – T. Băluţă, Artean, Grameni – Ad. Mazilu (Borgnino 62), L. Munteanu (Rivaldinho 63), Budescu (Sali 73).

ANTRENOR: Gheorghe Hagi

HERMANNSTADT: Căbuz – Medina (Oroian 60), V. Găman, Bejan, Butean – S. Balaure, Mino Sota (Murgia 81), Baba Alhassan, Jipa (Bucuroiu 75) – Neguţ (G. Iancu 60), D. Paraschiv (Fonseca 75).

ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și