Închide meniul

Andrei Borza, eroul lui Gică Hagi la 17 ani. Ce a declarat după golul victoriei marcat în FCSB – Farul 2-3, în minutul 90+6

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 21:22

Andrei Borza, eroul lui Gică Hagi la 17 ani. Ce a declarat după golul victoriei marcat în FCSB – Farul 2-3, în minutul 90+6

Andrei Borza este eroul lui Gică Hagi la 17 ani. Ce a declarat după golul victoriei marcat în FCSB - Farul 2-3

Andrei Borza a înscris un gol spectaculos în minutul 90+6 / Captură Orange Sport

FCSB – Farul 2-3. Gică Hagi a câştigat incredibil pe Arena Naţionale, în etapa a 23-a a Ligii 1. În minutul 90+4 roş-albaştrii conduceau cu 2-1, dar constănţenii au reuşit o remontada uluitoare. Andrei Borza este eroul lui Gică Hagi la 17 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză nu s-a înscris niciun gol. A fost însă recital după pauză, când Cordea a deschis balul în minutul 47. Denis Alibec a restabilit egalitatea cu o execuţie fabuloasă, din lovitură liberă, dar Andrea Compagno i-a dus din nou pe vicecampionii României în avantaj.

În prelungiri, Farul a întors incredibil scorul, după ce Dawa a fost eliminat. Billel Omrani a fost autorul unui autogol în minutul 90+5, iar la numai câteva secunde distanţă Borza a reuşi golul cu care a stabilit rezultatul final, 3-2 pentru Farul.

Andrei Borza, eroul lui Gică Hagi la 17 ani. A marcat golul victoriei în FCSB – Farul 2-3

E prima oară când întoarcem aşa scorul şi sunt foarte fericit. Noi ne încurajam în fiecare minut, chiar şi înainte să ia Dawa roşu.

Noi am trecut printr-o perioadă foarte proastă şi trebuie să continuăm tot aşa. Noi încercăm să câştigăm toate meciurile. Trebuie să o reglăm, am reglat-o în acest meci. Acesta este cel mai frumos gol al carierei mele, chiar dacă celălalt a fost mai frumos„, a declarat Borza la digisport.ro.

Reclamă

Andrei Borza a mai înscris un singur gol la profesionişti. Puştiul de 17 ani a înscris în victoria cu FC U Craiova 1948, din luna octombrie.

În urma victoriei din derby, Farul a revenit, cel puţin pentru o etapă, pe primul loc în Liga 1. FCSB a rămas în afara podiumului şi are cu 7 puncte mai puţin decât trupa „Regelui” Hagi.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Tamm, Sorescu (Pantea 46) – Olaru, Ad. Şut, Edjouma (Fl. Coman 46) – Cordea (Miculescu 61), Compagno (Omrani 61), Oct. Popescu (Oaidă 79). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Reclamă 4 / 0/3

FARUL: Aioani – Baravykas (Sîrbu 36), Larie, M. Popescu, Kiki (Borza 27) – T. Băluţă, Nedelcu (Sali 66), Artean – Alibec, L. Munteanu (Mazilu 65), Grameni (Casap 66). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Compagno 53, Olaru 69, Omrani 75, Pantea 81 / Grameni 4, Alibec 22, Nedelcu 28, M. Popescu 58

Cartonaş roşu: Dawa FCSB) min. 90

Denis Alibec, gol senzațional pe Arena Naţională

Denis Alibec a fost autorul unui gol senzațional din lovitură liberă în derby-ul FCSB – Farul! Atacantul a trimis o rachetă direct în vinclul porții lui Târnovanu. Atacantul celor de la Farul a fost protagonistul unei execuții superbe pe Arena Națională.

După ce a obținut o lovitură liberă la aproximativ 30 de metri de poarta adversă, Denis Alibec a ținut să execute tot el faza fixă. Alegerea a fost una inspirată, atacantul trimițând o torpilă direct în vinclul porții lui Târnovanu. Portarul de la FCSB nu a putut face nimic pentru a evita golul.

Reușita vine după un joc foarte activ din partea lui Alibec. În prima repriză a avut și alte ocazii, a cerut și o lovitură de penalty, pe care nu a primit-o însă. În schimb, atacantul Farului s-a ales cu un cartonaș galben pentru proteste.

Pentru Denis Alibec, golul de pe Arena Naţională a fost al 10-lea reuşit în această ediţie de campionat.

Reclamă
Recomandări
  • FCSB – Farul 2-3
  • Andrei Borza a marcat golul victoriei constănţenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și