Închide meniul

Andrei Borza, fault horror în Petrolul – Rapid! Cristiano Bergodi, criză de nervi după ce fundaşul a fost eliminat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 20:43

Andrei Borza, fault horror în Petrolul – Rapid! Cristiano Bergodi, criză de nervi după ce fundaşul a fost eliminat

Andrei Borza, fault horror în Petrolul - Rapid

Andrei Borza şi Cristiano Bergodi/ Colaj captură Orange Sport, Profimedia

Andrei Borza a comis un fault horror în duelul dintre Petrolul şi Rapid. Fundaşul a văzut direct cartonaşul roşu, după o intrare întărziată asupra lui Diomande.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul şi Rapid se duelează în etapa a 20-a din Liga 1. Meciul este în format live text, pe AS.ro.

Andrei Borza, fault horror în Petrolul – Rapid

În minutul 6 al derby-ului de pe „Ilie Oană”, după o centrare a portarului Zima, balonul a ajuns la Diomande, în centrul terenului. Andrei Borza a intervenit cu talpa sus pe piciorul mijlocaşului Petrolului.

Arbitrul Adrian Cojocaru i-a arătat imediat cartonaşul roşu lui Borza, care a avut o ieşire nervoasă pe teren. Pe margine, şi Cristiano Bergodi a răbufnit. Antrenorul giuleştenilor făcut o criză de nervi, după ce a văzut că jucătorul său a fost eliminat.

Imediat după eliminarea lui Andrei Borza, fanii giuleşteni au izbucnit şi ei şi au început să arunce cu torţe pe teren. Meciul a fost întrerupt preţ de câteva minute, până când spiritele s-au calmat.

Reclamă

Rapid nu a mai câştigta în Liga 1 de patru etape, şi are nevoie urgentă de un succes. În cazul unei înfrângeri cu Petrolul, giuleştenii pot pierde locul patru din Liga 1. Dacă U Cluj, Hermannstadt şi Farul îşi vor câştiga meciurile din această etapă, trupa de sub Grant poate ajunge chiar pe locul şapte, în afara zonei de play-off.

Rapid, avertizată de Marius Şumudică: „Va fi destul de greu de gestionat”

Rapid e avertizată de Marius Şumudică. Echipa lui Cristiano Bergodi traversează o perioadă extrem de complicată, fiind fără victorie de la meciul cu FCSB, de pe 5 noiembrie. În ultima etapă, Rapid a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-2.

Marius Şumudică este de părere că formaţia din Giuleşti trebuie să treacă peste această criză foarte repede, pentru a nu strica relaţia cu suporterii.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi pare rău de Rapid. Cred că și un egal i-ar fi ajutat în contextul în care CFR Cluj și FCSB au făcut doar egal. Cu două-trei victorii urci în primele șase, iar două-trei înfrângeri te coboară de acolo.

Au nevoie de două victorii ca lucrurile să fie ok. În caz că nu vor câștiga, va fi destul de greu de gestionat în relația cu suporterii.

Felicit galeria Rapidului, care, în afară de acel cântec cu Voluntariul, nu au avut reacții ieșite din comun. Nu au protestat, nu au contestat nici jucătorii, nici antrenorul”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și