Închide meniul

Andrei Burcă, criză de nervi după Rapid -CFR Cluj 2-1: „E foarte frustrat! Avea mâna bandajată, nu aveam cum să faulteze cu ea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 octombrie 2022, 8:33

Reclamă
Andrei Burcă, criză de nervi după Rapid -CFR Cluj 2-1: „E foarte frustrat! Avea mâna bandajată, nu aveam cum să faulteze cu ea!

Andrei Burcă a recunoscut că poate pleca de la CFR Cluj

Andrei Burcă, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Burcă, criză de nervi după Rapid -CFR Cluj 2-1. Fundaşul celor de la CFR Cluj a contestat vehement decizia lui Cătălin Popa de a acorda penalty la duelul cu Dugandzic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a dezvăluit că elevul său a fost extrem de nervos după ce Rapid a primit penalty în minutul 68.

Andrei Burcă, criză de nervi după Rapid -CFR Cluj 2-1

„Burcă e foarte frustrat. Sunt convins că dacă se liniștește o să vină la declarații. Eu îl înțeleg. A venit după o accidentare, avea mâna bandajată. Nu avea cum să faulteze cu ea”, a spus Dan Petrescu la finalul partidei. la digisport.ro.

Cristi Săpunaru, după Rapid – CFR Cluj: „La primul penalty e vătămare corporală, îi dă direct doi pumni în cap”

Cristi Săpunaru a oferit primele declaraţii, după Rapid – CFR Cluj 2-1. Căpitanul giuleştenilor a avut un mesaj clar pentru Ion Crăciunescu, fostul arbitru, care susţine că penalty-urile primite de giuleşteni în derby-ul cu arădenii au fost acordate în mod eronat.

„La primul penalty e vătămare corporală, îi dă direct doi pumni în cap. Îl respect pe domnul Crăciunescu, dar dacă dânsul spune ca n-a fost penalty…a fost penalty clar. La primul am fost aproape, la al doilea nu am văzut.

Reclamă
Reclamă 4

E campioana României din ultimii cinci ani. Ştiam că va fi meci greu, ştiam cum joacă. Toate ocaziile şi golul au fost numai din faze fixe. E o echipă puternică, experimentată, cu asta lucrează.

Am pierdut eu marcajul (n.r. la golul marcat de Karlo Muhar), au reuşit să dea golul, a fost vina mea. Dcaă nu mă înşel, Deac acum un an şi jumătate a vrut să vină aici, este un fotablist extraordinar.

Vrem doar să intrăm în play-off, până nu intrăm în play-off nu vom vorbi (n.r. de titlu). (n.r. partida cu FCSB) Va fi un derby, se joacă cu sufletul, nu e nicio echipă favorită. Mi-aş dori să fie Arena Naţională plină. Este un derby al suporterilor”, a declarat Cristi Săpunaru, pentru Digi Sport.

Reclamă

Decizie controversată în Rapid – CFR Cluj! VAR-ul a văzut penalty la un duel Dugandzic – Burcă

Decizie controversată în Rapid – CFR Cluj! Cătălin Popa a dictat uşor un penalty în minutul 68 al partidei de pe Giuleşti şi nici verificarea VAR nu l-a contrazis. Burcă şi Dugandzic s-au ţinut reciproc în careul campioanei, iar centralul Popa a arătat punctul cu VAR. Fundaşul oaspeţilor a primit şi cartonaşul galben.

Au urmat protestele oaspeţilor, în timp ce golul era verificat în camera VAR unde se afla Ovidiu Haţegan. Totuşi, chiar dacă reluările au arătat că faultul nu a fost unul clar, decizia a rămas cea iniţială.

Dugandzic a fost cel pe care l-a lăsat Cristi Săpunaru să execute penalty-ul şi acesta a înscris împotriva fostei sale echipe din Liga 1. L-a învins pe Scuffet cu un şut perfect.

Cristi Săpunaru a marcat singurul gol al primelor 45 de minute, după un penalty acordat de Cătălin Popa, doar după ce a fost chemat la VAR de Ovidiu Haţegan. Scuffet l-a lovit dur cu pumnii pe Luckassen, ratând mingea pe care şi atacantul gazdelor o căuta. Yuri a respins prin foarfecă şi l-a încurcat pe portarul oaspeţilor.

Cătălin Popa a ajuns la VAR pentru a vedea reluările şi a luat decizia corectă: penalty pentru Rapid. Cristi Săpunaru a executat şi a deschis scorul pe Giuleşti.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și