Închide meniul

Andrei Burcă, discurs dur după Hermannstadt – CFR Cluj 2-3: „Parcă eram în vacanţă! Trebuie să ne dea de gândit!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2022, 21:21

Andrei Burcă, discurs dur după Hermannstadt – CFR Cluj 2-3: „Parcă eram în vacanţă! Trebuie să ne dea de gândit!

Andrei Burcă , discurs dur după Hermannstadt - CFR Cluj

Hepta

Andrei Burcă, discurs dur după Hermannstadt – CFR Cluj 2-3. Fundaşul campioanei a spus că trebuie analizată prestaţia echipei sale şi s-a arătat nemulţumit de greşelile făcute în defensivă la golurile marcate de Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangelo Janga a fost eroul lui Dan Petrescu, reușind două goluri și un assist. Malele a marcat golul victoriei, după ce echipa lui Petrescu a condus cu 2-0.

Andrei Burcă, discurs dur după Hermannstadt – CFR Cluj 2-3

Am făcut nişte cadouri pe care nu prea le vedeţi la echipa noastră ani de zie. Trebuie să ne dea de gândit. Parcă eram în vacanţă astăzi. Per total, jocul trebuie să ne dea de gândit. Am jucat doar primele 20 de minute şi ultimele 20 de minute. Nu am înţeles nimic. Repet, am câştigat, dar jocul trebuie să ne dea de gândit. Ne-a zis Mister realitatea. Suntem în controlul partidei şi le dăm lor şansa să reintre în meci. Amândoi sunt marcatori. Malele şi etapa trecută, dar şi etapa asta a dat goluri„, a spus Andrei Burcă la digisport.ro.

Rangelo Janga s-a arătat extrem de fericit după ce a reuşit o dublă de senzaţie.

„Mă simt foarte bine, mai ales că am reușit să câștigăm. Am început jocul foarte bine, am făcut 1-0 și am dominat jocul. Am făcut 2-0 și după ne-am creat probleme singuri. Dar am arătat că suntem caractere și am câștigat cu 3-2. 

Reclamă

Echipa asta e bună, cred că atacanții de aici pot marca multe goluri. Bineînțeles, trebuie să rămânem în formă. 

Cred că acum distanța nu mai este așa mare, mai avem doar un meci restant și putem face distanța și mai mică. Avem calitate și cred că putem câștiga fiecare joc de acum. Trebuie să fim focusați”, a spus Janga după meci.

Hermannastadt – CFR Cluj 2-3. Vcitorie muncită pentru echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj a învins miercuri, în deplasare, formaţia FC Hermannstadt, scor 3-2, într-un meci restanţă al etapei a 6-a din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

CFR a început tare la Mediaş, iar Janga a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Cristian Manea. Era minutul 10 şi clujenii deschideau scorul. După un sfert de oră, în minutul 26, tot Janga a marcat şi tot cu capul, profitând de o ieşire a portarului Letica până la marginea careului de 16 metri. În minutul 29 o semnalizare a unui ofsaid a anulat golul lui Janga, împiedicându-l pe acesta să-şi treacă în cont un hat-trick. Sibienii au revenit în joc, înscriind în minutul 35 prin Daniel Paraschiv, iar în minutul 56 a venit egalarea – la golul lui Oroian.

CFR a revenit în avantaj pe tabelă în minutul 73, când Janga a deviat pentru Malele şi acesta a înscris în poarta lui Letica. S-a încheiat Hermannstadt – CFR Cluj 2-3, iar clujenii sunt pe doi în clasament, cu 37 de puncte din 17 meciuri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și