Închide meniul

FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3. Meci nebun la Mediaș! Campioana a ajuns la 5 victorii consecutive. Janga, eroul lui Dan Petrescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 20:53

FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3. Meci nebun la Mediaș! Campioana a ajuns la 5 victorii consecutive. Janga, eroul lui Dan Petrescu

CFR Cluj, în corzi în partida cu Hermannstadt

Hepta

FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3. A fost un meci nebun la Mediaș! Campioana României a ajuns la 5 victorii consecutive în Liga 1. Rangelo Janga a fost eroul lui Dan Petrescu, reușind două goluri și un assist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins FC Hermannstadt în restanța din etapa a 6-a și s-a apropiat la 4 puncte de liderul Farul Constanța. Trupa lui Dan Petrescu se află pe locul 2, după 17 meciuri, cu 37 de puncte. CFR mai are de jucat un meci restant, cu FCSB.

FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3. Meci nebun la Mediaș!

FINAL. FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3. Victorie spectaculoasă obținută de trupa lui Dan Petrescu! Campioana a condus cu 2-0, a fost egalată, apoi a dat lovitura în minutul 73.

Min 73. GOL CFR Cluj! Cephas Malele înscrie și readuce campioana în avantaj. Rangelo Janga a fost omul cu pasa decisivă.

Min. 56: GOL Hermannstadt! Oroian a egalat, după ce a primit o pasă perfectă de la Paraschiv.

Reclamă

Min 34. GOL FC Hermannstadt! Daniel Paraschiv reduce din diferență! Atacantul sibienilor a ajuns la 8 goluri marcate în actualul sezon din Liga 1.

Min 26. GOL CFR Cluj! Rangelo Janga a făcut dubla! Atacantul campioanei a reluat în plasă, după o gafă incredibilă comisă de Karlo Letica. Fostul portar al CFR-ului, în prezent la Hermannstadt, a ieșit hazardat la 16 metri, iar Rangelo a profitat și a trimis în plasă.

Min 10. GOL CFR Cluj! Rangelo Janga a deschis scorul! Atacantul CFR-ului a reluat spectaculos, cu capul, din plonjon.

Reclamă 4 / 0/3

Min 1. A început meciul de la Mediaș!

Echipele de start:

FC Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Mino, Biceanu – Oroian, Alhassan, Balaure – Paraschiv

Antrenor: Marius Măldărășanu

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Matias, Burcă, Braun – Boateng, Cvek – Figueira, Deac, Birligea – Janga

Antrenor: Dan Petrescu

CFR Cluj se află pe locul secund în clasamentul din Liga 1. Clujenii au 34 de puncte, după 16 runde, cu 7 mai puţine decât liderul Farul. Cu toate acestea, trupa lui Dan Petrescu are două meciuri în minus faţă de trupa lui Gică Hagi.

Reclamă

De cealaltă parte, Hermannstadt se află pe locul 5, cu 27 de puncte, obţinute după 17 runde. În ultima etapă, formaţia lui Marius Măldărăşanu a remizat, scor 0-0, cu Botoşani.

Precedenta întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în ianuarie 2021. Clujenii s-au impus în duelul respectiv cu 3-1, graţie golurilor marcate de Chipciu, Debeljuh şi Rondon.

„Ce preferaţi, Rusia sau Turcia?”. Dan Petrescu a făcut anunţul despre viitorul său, după dezvăluirile impresarului

Dan Petrescu a făcut anunţul despre viitorul său. Antrenorul lui CFR Cluj a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Hermannstadt şi a fost întrebat dacă va rămâne în Gruia până la finalul sezonului.

Impresarul lui Dan Petrescu, Nikolai Pîrneu, a dezvăluit că „Bursucul” îşi doreşte să revină în Rusia, acolo unde a avut rezultate incredibile pe banca lui Kuban Krasnodar.

Dan Petrescu a vrut să pună capăt oricăror speculaţii şi asigură că nu se gândeşte la plecare. Vreau un nou titlu cu CFR Cluj.

„Am fost cu el prin China, prin Rusia. El este un băiat excelent, peste tot pe unde am fost cu el m-am simţit bine. Nici nu am ştiut că a declarat ceva. (Reporter: Ce preferaţi, Rusia sau Turcia?) CFR Cluj!„, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj este pe locul 2 în Liga 1. Are 34 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul Farul. Ardelenii au două restanţe de disputat.

„(Reporter: Nu e exclus ca CFR Cluj să fie pe primul loc de Crăciun…) Hai să ne gândim la meciul următor. Sunt foarte multe puncte faţă de Farul, care a avut un tur de campionat fantastic. În condiţiile astea va fi greu să îi prindem. Noi asta ne dorim, dar mai sunt multe meciuri din campionat„, a mai spus antrenorul campioanei României.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și