Închide meniul

Andrei Burcă, şanse mari să plece de la CFR Cluj în această vară. Anunţul făcut de Ioan Varga

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 21:05

Reclamă
Andrei Burcă, şanse mari să plece de la CFR Cluj în această vară. Anunţul făcut de Ioan Varga

Andrei Burcă, şanse mari să plece de la CFR Cluj

Andrei Burcă (în centru) / Hepta

Andrei Burcă are şanse mari să plece de la CFR Cluj în această vară. Fundaşul echipei din Gruia are o ofertă din Europa şi poate părăsi echipa după patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, a declarat că Andrei Burcă şi-a făcut datoria la echipa din Gruia şi că merită să plece în străinătate.

Andrei Burcă, şanse mari să plece de la CFR Cluj în această vară. Anunţul făcut de Ioan Varga

Varga a anunţat că Burcă a primit o ofertă din străinătate. Fără să numească echipa interesată de fundaşul de 30 de ani, patronul clujenilor a dezvăluit că, în proporţie de 80%, transferul se va materializa.

„Pentru Burcă este o propunere concretă din Europa și sunt șanse 80% să se realizeze în această vară. Nu pot să vă spun numele. Cred că se va rezolva.

Un jucător ca Burcă merită un transfer în străinătate, după ce și-a făcut datoria la CFR Cluj. Despre plecări, v-au spus și colegii mei că sunt oferte din străinătate pentru anumiți jucători, însă nu avem ceva finalizat”, a declarat Ioan Varga, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Andrei Burcă a ajuns la CFR Cluj în vara anului 2019, atunci când a fost transferat de fosta campioană a României de la FC Botoşani pentru 100.000 de euro. Burcă a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai formaţiei din Gruia, cu 162 de meciuri disputate în tricoul CFR-ului. El a marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase de gol.

Potrivit transfermarkt.com, Andrei Burcă este cotat la 4 milioane de euro.

Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj

Ioan Andone a analizat alegerea făcută de Neluţu Varga. Fostul tehnician al lui Dinamo este de părere că patronul din Gruia a luat o decizie neaşteptată, ţinând cont de rezultatele înregistrate de tehnicianul italian, în ultimii ani.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Andone susţine că lui Mandorlini nu îi va fi uşor în Gruia, deoarece va prelua echipa după plecarea lui Dan Petrescu, cel care a avut rezultate remarcabile pe banca clujenilor.

„Nu mă aşteptam. În ultimul timp n-a mai fost în vizor, să zic, în atenţia echipelor din Europa.

Dar e un fost campion cu CFR Cluj. Omul cunoaşte lucrurile. Cred că poate să reuşească, dar o să-i fie foarte greu să înlănţuie 5 campionte, ceea ce a făcut Dan Petrescu. Performanţa asta nu văd să o mai facă cineva. E greu după Dan Petrescu.

Oricum e mai slab campionatul decât în perioada în care a fost el (n.r. Madorlini) şi a câştigat. Aşteptările sunt foarte mari. Locul 2 nu-i valabil la CFR Cluj. Dacă ia locul 1, o să fie în regulă”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și