Închide meniul

Andrei Burcă şi-a criticat coechipierii după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Aici nu trebuie să fim individualişti!”. Ce a spus despre şansele la titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2023, 23:26

Andrei Burcă şi-a criticat coechipierii după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Aici nu trebuie să fim individualişti!. Ce a spus despre şansele la titlu

Andrei Burcă şi-a criticat coechipierii după CFR Cluj - FCSB 1-1

Andrei Burcă, într-un duel cu Andrea Compagno / Hepta

Andrei Burcă şi-a criticat coechipierii după derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Fundaşul central al roş-albaştrilor a răbufnit la finalul partidei din Gruia, în care campioana en-titre a făcut un nou pas greşit în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a rămas fără victorie după intrarea în play-off. A remizat în toate cele trei meciuri. Şi-a împărţit punctele cu Rapid, Universitatea Craiova şi FCSB. I-a permis astfel lui Farul să se distanţeze la conducerea Ligii 1.

Andrei Burcă şi-a criticat coechipierii după CFR Cluj – FCSB 1-1

Andrei Burcă nu s-a ferit şi i-a arătat cu degetul pe colegii săi de echipă.

Cred că a fost un meci disputat, un meci de play-off între două echipe care se bat la titlu. A venit acea lovitură liberă. Trebuie să ne dea de gândit, aici nu trebuie să fim individualişti.

Am avut alt moral. Şi la Craiova lumea a spus că nu ştiu cum am jucat. Până la gol, ei nu au ajuns la poartă. În această seară, la fel. Dacă treceam de acea lovitură liberă, nu aveau şanse. Îi simţeam pe teren. Iar trebuie să ne dea de gândit la ultima fază când au fost 3 contra 1. Acum trebuie să câştigăm cu Sepsi ca să mai emitem pretenţii la titlu!

Reclamă

Se joacă. Avem meci direct la Farul. O să conteze şi ce facem cu celelalte echipe. După care vedem, care pe care„, a declarat Andrei Burcă la digisport.ro.

Dan Petrescu a avut motive de bucurie în startul meciului care o putea apropia pe echipa lui de liderul Ligii 1. Daniel Bîrligea a deschis scorul încă din minutul 19. Florinel Coman i-a dat „Bursucului” planul peste cap în minutul 68, când a executat perfect o lovitură liberă. Billel Omrani îi putea strica de tot seara, dar golul fostului jucător de la CFR Cluj, din prelungiri, nu a fost validat. Francezul era în poziţie de ofsaid.

Cum arată clasamentul din play-off după CFR Cluj – FCSB 1-1

Cum arată clasamentul din play-off după derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 3-a a Ligii 1. Cele mai bune echipe ale sezonului trecut au făcut un pas greşit în lupta pentru titlu. Rezultatul o avantajează pe Farul lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj şi FCSB şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat. CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în turul de pe Arena Naţională, iar roş-albaştrii au câştigat cu acelaşi scor returul din Gruia.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj şi FCSB s-au încurcat reciproc. Ardelenii păstrează un punct avans faţă de roş-albaştri, dar nu au mai rămas aproape de Farul.

1. Farul Constanţa – 39 de puncte

2. CFR Cluj – 35 de puncte

3. FCSB – 34 de puncte

4. Universitatea Craiova – 29 de puncte

5. Rapid Bucureşti – 28 de puncte

Reclamă

6. Sepsi 21 de puncte

Pentru CFR Cluj urmează un nou meci acasă, cu Sepsi. FCSB va juca pe teren propriu cu Farul lui Gică Hagi.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și