Închide meniul
Foto

Andrei Ciobanu a semnat în Liga 1! O nouă destinaţie pentru jucătorul Rapidului, care a luat titlul cu echipa lui Gică Hagi

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 ianuarie 2024, 14:42

Andrei Ciobanu a semnat în Liga 1! O nouă destinaţie pentru jucătorul Rapidului, care a luat titlul cu echipa lui Gică Hagi

Andrei Ciobanu, la semnarea contractului, alături de Florin Cernat / Facebook FC Voluntari

Andrei Ciobanu a semnat în Liga 1! Fostul jucător al Rapidului este acum jucătorul lui FC Voluntari, până în vara lui 2026. Ciobanu a evoluat până acum în cariera sa la Viitorul Constanţa, Rapid Bucureşti şi Politehnica Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ciobanu este campion al României în stagiunea 2016/2017 şi câştigător al Cupei României în ediţia 2018/2019 alături de formaţia lui Gheorghe Hagi, pentru care a evoluat în 148 de partide şi a reuşit să marcheze 19 goluri.

Andrei Ciobanu a semnat în Liga 1!

Pe plan internaţional, Ciobanu a bifat 2 Campionate Europene alături de echipa naţională a României U-21 (2017, 2019) şi a fost component în lotul primei reprezentative la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021.

Bun venit, Andrei Ciobanu! FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 2 ani și jumătate, cu jucătorul Andrei Ciobanu. Andrei, bun venit în familia FC Voluntari!”, a transmis FC Voluntari pe Facebook.

Andrei Ciobanu este cotat în momentul de faţă la 400.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. Cea mai ridicată cotă a mijlocaşului a fost de 1.5 milioane de euro, atinsă în vara lui 2021. Andrei Ciobanu a evoluat ultima oară la Poli Iaşi, la care fusese împrumutat de către Rapid.

Reclamă

Dragoş Grigore „rupe” contractul cu Rapid, dar rămâne în Liga 1! Echipa cu care este aproape să bată palma

Dragoş Grigore „rupe” contractul cu Rapid, dar nu duce lipsă de oferte şi va rămâne în Liga 1. Fundaşul central în vârstă de 37 de ani, care nu mai intră în calculele lui Cristiano Bergodi, este aproape să bată palma cu FC Botoşani.

Chiar dacă a fost jucător de bază în Giuleşti, în ultimele două sezoane, Grigore şi-a pierdut postul de titular în faţa lui Paul Iacob. Fundaşul cu 39 de selecţii la naţionala României a jucat numai câteva secunde în această ediţie a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Bergodi l-a introdus pe teren în minutul 90+8 al meciului cu Petrolul, în încercarea de a trage de timp. Dragoş Grigore nu mai are răbdare şi este pe punctul de a-şi rezilia contractul cu alb-vişiniii. Nu duce lipsă de oferte.

Potrivit prosport.ro, Grigore este pe placul lui Valeriu Iftime, care îl vrea la ultima clasată din Liga 1. Fundaşul central este aproape de a ajunge la un acord cu FC Botoşani şi să încerce să îi ajute pe moldoveni să evite retrogradarea. Veteranul este şi pe lista lui Dinamo.

Dragoş Grigore ar fi primit asigurări de la Bogdan Andone că va fi titular la FC Botoşani. Pe lista noului antrenor al moldovenilor ar mai fi Andrei Miron şi Ioan Filip.

După 21 de etape, FC Botoşani are 12 puncte şi este pe ultimul loc. O despart patru puncte de Dinamo şi 11 de Poli Iaşi.

Dan Şucu a primit răspunsul în privinţa unui nou jucător din Liga 1 pentru care a făcut o ofertă!

Dan Şucu a primit răspunsul la oferta pe care a făcut-o pentru Mino Sota, mijlocaşul celor de la Hermannstadt. Sibienii ar fi fost de acord iniţial să îl cedeze pe Mino Sota, dar acum s-au răzgândit.

Potrivit gsp.ro, echipa sibiană a decis, în cele din urmă, să nu îi dea drumul lui Mino Sota. Totodată, Hermannstadt i-a făcut japonezului o propunere de prelungire a contractului. Înţelegerea lui Mino Sota cu sibienii expira în vara acestui an, dar Claudiu Rotar, unul dintre acționarii principali ai lui FC Hermannstadt, a anunţat că mijlocaşului i s-a oferit să semneze pentru alţi doi ani cu gruparea care se luptă pentru play-off.

Am decis ca Mino Sota să rămână la noi. Are contract până-n vară și i-am propus prelungirea lui cu doi ani”, a declarat Claudiu Rotar pentru gsp.ro.

Reclamă

Mino Sota (29 de ani) este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 700.000 de euro. Un cuvânt important de spus în respingerea ofertei l-ar fi avut antrenorul echipei, Marius Măldărăşanu.

Înainte de plecarea în cantonament, Marius Măldărăşanu a subliniat că nu vrea să îl piardă pe Mino Sota. „Mi-ar fi greu… Adică… În momentul în care ar pleca și Mino Sota… Nu știu ce ne dorim ca adevărat. Înțeleg că suntem o echipă mică, trebuie să trăim, mai vindem un jucător sau doi, dar nici așa! Nu știm ce găsim să punem la loc”, a declarat Măldărăşanu.

Aduci un jucător valoros, trebuie să-l integrezi. E dificil! I-am pierdut pe Letica, pe Opruț, pe Baba Alhassam. Ar fi dificil să-l pierd și pe Sota. Acum să vedem, poate revine Opruț. Ar fi bine. El va veni cu noi în cantonament, dar nu-i nimic oficial. El vrea să joace și sigur ne va ajuta”, mai spunea Măldărăşanu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și