Închide meniul

Dan Şucu a primit răspunsul în privinţa unui nou jucător din Liga 1 pentru care a făcut o ofertă!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 ianuarie 2024, 11:30

Reclamă
Dan Şucu a primit răspunsul în privinţa unui nou jucător din Liga 1 pentru care a făcut o ofertă!

Dan Șucu, decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Şucu a primit răspunsul la oferta pe care a făcut-o pentru Mino Sota, mijlocaşul celor de la Hermannstadt. Sibienii ar fi fost de acord iniţial să îl cedeze pe Mino Sota, dar acum s-au răzgândit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, echipa sibiană a decis, în cele din urmă, să nu îi dea drumul lui Mino Sota. Totodată, Hermannstadt i-a făcut japonezului o propunere de prelungire a contractului. Înţelegerea lui Mino Sota cu sibienii expira în vara acestui an, dar Claudiu Rotar, unul dintre acționarii principali ai lui FC Hermannstadt, a anunţat că mijlocaşului i s-a oferit să semneze pentru alţi doi ani cu gruparea care se luptă pentru play-off.

Dan Şucu a primit răspunsul în privinţa unui nou jucător din Liga 1 pentru care a făcut o ofertă!

Am decis ca Mino Sota să rămână la noi. Are contract până-n vară și i-am propus prelungirea lui cu doi ani”, a declarat Claudiu Rotar pentru gsp.ro.

Mino Sota (29 de ani) este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 700.000 de euro. Un cuvânt important de spus în respingerea ofertei l-ar fi avut antrenorul echipei, Marius Măldărăşanu.

Înainte de plecarea în cantonament, Marius Măldărăşanu a subliniat că nu vrea să îl piardă pe Mino Sota. „Mi-ar fi greu… Adică… În momentul în care ar pleca și Mino Sota… Nu știu ce ne dorim ca adevărat. Înțeleg că suntem o echipă mică, trebuie să trăim, mai vindem un jucător sau doi, dar nici așa! Nu știm ce găsim să punem la loc”, a declarat Măldărăşanu.

Reclamă

Aduci un jucător valoros, trebuie să-l integrezi. E dificil! I-am pierdut pe Letica, pe Opruț, pe Baba Alhassam. Ar fi dificil să-l pierd și pe Sota. Acum să vedem, poate revine Opruț. Ar fi bine. El va veni cu noi în cantonament, dar nu-i nimic oficial. El vrea să joace și sigur ne va ajuta”, mai spunea Măldărăşanu.

Mino Sota nu îl dă deloc pe spate pe Mihai Stoica

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, a comentat posibila trecere a lui Mino Sota la Rapid, înainte ca sibienii să respingă oferta giuleştenilor. Mihai Stoica e de părere că, până la această vârstă, japonezul ar fi trebuit să evolueze la o echipă mai titrată. „MM” a subliniat că, până să semneze cu Hermannstadt, Mino Sota a jucat la Metaloglobus, în Liga a 2-a.

Mi se pare că sunt jucători care pot evolua de nota 7, dar mai mult, nu. La echipele care-şi propun mai mult parcă ai nevoie de altceva. Mă gândesc la Lixandru, Şut e închizător cu cinci goluri pe campionat. Lixandru parcă are ceva în plus faţă de Mino Sota, inclusiv Baba Alhassan are altceva, din moment ce l-am luat.

Reclamă 4 / 0/3

Până acum doi ani, Mino Sota a jucat la Metaloglobus, adică totuşi… Poate ar fi trebuit să suscite interes până la 30 de ani”, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Dragoş Grigore, foarte aproape să plece de la Rapid şi să se transfere la FC Botoşani

Dragoş Grigore este aproape de a semna cu noua sa echipă. Fundaşul central în vârstă de 37 de ani nu mai are de gând să rămână la Rapid şi este pe punctul de a ajunge la ultima clasată din Liga 1. Valeriu Iftime a venit la Bucureşti ca să finalizaze negocierile.

Veteranul cu 39 de selecţii la naţionala României nu mai intră în calculele lui Cristiano Bergodi. Şi-a dorit să plece şi este aproape să bată palma cu FC Botoşani. Va „rupe” contractul pe care îl are cu Rapid, pentru a nu mai fi rezervă.

Iftime a recunoscut că îl vrea pe Dragoş Grigore şi speră să mai rezolve astfel din problemele defensive cu care s-a confruntat FC Botoşani în acest sezon. Moldovenii au cea mai slabă defensivă. Au primit 39 de goluri în 21 de etape.

Deocamdată, nu știu care este nivelul discuțiilor cu Dragoș. Eu mâine (n.r. vineri) o să fiu la București. Confirm că există discuții, dar nu știu exact unde s-a ajuns. În mod normal, mâine ar trebui să știm mai multe”, a declarat Valeriu Iftime, joi seară, pentru playsport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B Vezi toate știrile
Citește și