Închide meniul

Dragoş Grigore „rupe” contractul cu Rapid, dar rămâne în Liga 1! Echipa cu care este aproape să bată palma

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2024, 19:47

Dragoş Grigore „rupe contractul cu Rapid, dar rămâne în Liga 1! Echipa cu care este aproape să bată palma

Dragoş Grigore "rupe" contractul cu Rapid

Dragoș Grigore, în timpul unui meci / SPORT PICTURES

Dragoş Grigore „rupe” contractul cu Rapid, dar nu duce lipsă de oferte şi va rămâne în Liga 1. Fundaşul central în vârstă de 37 de ani, care nu mai intră în calculele lui Cristiano Bergodi, este aproape să bată palma cu FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost jucător de bază în Giuleşti, în ultimele două sezoane, Grigore şi-a pierdut postul de titular în faţa lui Paul Iacob. Fundaşul cu 39 de selecţii la naţionala României a jucat numai câteva secunde în această ediţie a Ligii 1.

Dragoş Grigore „rupe” contractul cu Rapid, dar rămâne în Liga 1

Bergodi l-a introdus pe teren în minutul 90+8 al meciului cu Petrolul, în încercarea de a trage de timp. Dragoş Grigore nu mai are răbdare şi este pe punctul de a-şi rezilia contractul cu alb-vişiniii. Nu duce lipsă de oferte.

Potrivit prosport.ro, Grigore este pe placul lui Valeriu Iftime, care îl vrea la ultima clasată din Liga 1. Fundaşul central este aproape de a ajunge la un acord cu FC Botoşani şi să încerce să îi ajute pe moldoveni să evite retrogradarea. Veteranul este şi pe lista lui Dinamo.

Dragoş Grigore ar fi primit asigurări de la Bogdan Andone că va fi titular la FC Botoşani. Pe lista noului antrenor al moldovenilor ar mai fi Andrei Miron şi Ioan Filip.

Reclamă

După 21 de etape, FC Botoşani are 12 puncte şi este pe ultimul loc. O despart patru puncte de Dinamo şi 11 de Poli Iaşi.

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor şi încearcă să îi facă echipă de titlu lui Cristiano Bergodi. Fără victorie în ultimele şase etape din 2023, antrenorul Rapidului primeşte întăriri pe bandă rulantă. Ultima ţintă a giuleştenilor este un mijlocaş cotat la 700.000 de euro de Transfermarkt.

Acţionarul majoritar al alb-vişiniilor a achitat deja aproape două milioane de euro pe trei jucători. A semnat cu Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz. Cel mai scump a fost Krasniqi, cumpărat de la CFR Cluj cu un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

De această dată, Şucu forţează aducerea unui jucător din Liga 1 pe bani puţini. Este vorba de mijlocaşul japonez Mino Sota (29 de ani), care a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate pleca gratis, în vară, de la Hermannstadt.

Şefii Rapidului încearcă totuşi să îl aducă încă din această iarnă pe niponul care a fost titular în 19 meciuri din această ediţie de campionat. Potrivit gsp.ro, în zilele următoare vor avea discuţii între reprezentanţii clubului din Giuleşti şi omologii de la Sibiu.

Dan Şucu va încerca să bată palma cu conducătorii lui Hermannstadt pentru o sumă modică de transfer. În caz contrar, mai există opţiunea să împrumute un jucător la Sibiu pentru a-l aduce acum gratis pe japonez. Dacă nu se ajunge la un acord, sursa citată anterior anunţă că oficialii Rapidului vor negocia direct cu reprezentanţii lui Mino Sota pentru a-l aduce din vară în Giuleşti, din postura de jucător liber de contract.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și