Închide meniul

Andrei Cordea a anunțat marea revenire a FCSB-ului: „Fața noastră va fi altfel!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2022, 15:06

Reclamă
Andrei Cordea a anunțat marea revenire a FCSB-ului: „Fața noastră va fi altfel!

Andrei Cordea, FCSB

Andrei Cordea, într-o conferință pentru FCSB / AS.RO

Andrei Cordea a anunțat marea revenire a FCSB-ului în lupta la titlu. Mijlocașul roș-albaștrilor e sigur că echipa lui Gigi Becali poate cuceri trofeul de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB urmează două partide cu CS Mioveni și FC Botoșani. Cordea susține că este crucial ca roș-albaștrii să obțină șase puncte din aceste confruntări. În play-off, e sigur că FCSB poate câștiga toate meciurile.

Andrei Cordea a anunțat marea revenire a FCSB-ului

„Le mulțumesc suporterilor, sunt alături de mine, mă încurajează. Lumea care vine la meci ne împinge de la spate! Ne dorim mult să câștigăm cu Botoșani și Mioveni, trebuie să câștigăm. Dacă vom obține șase puncte, vom avea încă patru meciuri pe care trebuie să le câștigăm, fața noastră va fi altfel.

Am început greu, dar în play-off va fi alt campionat, se va juca cartea, dacă vom câștiga toate meciurile, se va uita tot ce s-a întâmplat în trecut și o să câștigăm campionatul”, a spus Andrei Cordea, într-un interviu realizat duminică cu Gheorghe Mustață.

Gigi Becali vrea 5 milioane de euro pentru Andrei Cordea

Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru as.ro că are o ofertă pentru Andrei Cordea din MLS. Latifundiarul din Pipera își dorește cinci milioane de euro pentru mijlocașul de 23 de ani.

Reclamă

„Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Atacantul de 23 de ani e cotat la 1.5 milioane de euro a marcat 8 goluri în cele 25 de meciuri adunate în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi cinci pase decisive.

Ilie Dumitrescu, reacție despre posibilul transfer al lui Andrei Cordea

Ilie Dumitrescu crede că, dacă Becali va finaliza afacerea, poate fi considerat un nou tun financiar.

Reclamă 4 / 0/3

„Cine va juca dacă-l va vinde pe Cordea? Nu l-a cumpărat pe Miculescu ca să joace acolo? Poate să acopere poziția asta. Mișcarea e bună, pentru că altfel îl blochează pe Miculescu.

În plus, face o afacere excelentă. Pe Cordea a dat 200.000 de euro, parcă, nu?

A cheltuit cât a mai cheltuit apoi cu salariul său. E un alt ’deal’ bun pentru Becali. Cinci milioane de euro este o sumă foarte bună”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și