Închide meniul

Andrei Cordea a găsit explicația pentru rezultatele dezastruoase din meciurile cu Rakow și Pogon: „Ei au venit de pe data de 2 aici!”

Cosmin Olteanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 18:15

Andrei Cordea a găsit explicația pentru rezultatele dezastruoase din meciurile cu Rakow și Pogon: Ei au venit de pe data de 2 aici!”

Andrei Cordea a găsit explicația pentru rezultatele dezastruoase din meciurile cu Rakow și Pogon

Andrei Cordea/As.ro

  • Andrei Cordea a găsit explicația pentru rezultatele dezastruoase din meciurile cu Rakow și Pogon

Andrei Cordea a găsit explicația pentru rezultatele dezastruoase din meciurile cu Rakow și Pogon!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a disputat două amicale în cantonamentul din Antalya, cu Pogon și Rakow. Însă, trupa lui Mihai Pintilii a fost învinsă în ambele partide cu 0-2 și 1-4.

Andrei Cordea a găsit explicația pentru rezultatele dezastruoase din meciurile cu Rakow și Pogon

Andrei Cordea susține că rezultatele dezastruoase din partidele amicale au fost cauzate de oboseala pe care jucătorii FCSB-ului au acumulat-o în acest cantonament.

Reclamă

„Nu ne prea gândim la asta (n.r. la înfrângere), pentru că venim după o săptămână în care ne-am încărcat foarte mult. Era normal să nu fim sută la sută azi. Dar, în șase zile, o să apucăm să ne odihnim mai mult și vom fi pregătiți pentru campionat, unde contează. Venim după o săptămână de încărcătură. Acum o să fie puțin mai ușor, o să intrăm în săptămâna meciului și vom fi pregătiți pentru meciul cu Hermannstadt. Meciurile din campionat contează cel mai mult”, a declarat Andrei Cordea, la finalul partidei cu Rakow.

Andrei Cordean: „Ei au venit de pe data de 2 aici!”

„Cât timp sunt la Steaua, nu vreau să vorbesc despre altă echipă. Respect clubul și, atât timp cât voi fi aici, și nu este nimic sută la sută, să știu și eu, nu pot să vorbesc absolut nimic. Probabil că se vede că ei au venit de pe data de 2 aici și nu au apucat să încarce cât am încărcat noi săptămâna asta. Un meci amical nu se compară cu un meci oficial. Sorescu este un jucător de calitate, avem nevoie de un asemenea jucător, cu nume. Sper să ne ajute să câștigăm campionatul”, a mai spus Andrei Cordea.

Reclamă

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”