Închide meniul

Andrei Cordea a găsit explicația pentru rezultatele dezastruoase din meciurile cu Rakow și Pogon: „Ei au venit de pe data de 2 aici!”

Cosmin Olteanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 18:15

Andrei Cordea a găsit explicația pentru rezultatele dezastruoase din meciurile cu Rakow și Pogon: Ei au venit de pe data de 2 aici!”

Andrei Cordea/As.ro

Andrei Cordea a găsit explicația pentru rezultatele dezastruoase din meciurile cu Rakow și Pogon!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a disputat două amicale în cantonamentul din Antalya, cu Pogon și Rakow. Însă, trupa lui Mihai Pintilii a fost învinsă în ambele partide cu 0-2 și 1-4.

Andrei Cordea a găsit explicația pentru rezultatele dezastruoase din meciurile cu Rakow și Pogon

Andrei Cordea susține că rezultatele dezastruoase din partidele amicale au fost cauzate de oboseala pe care jucătorii FCSB-ului au acumulat-o în acest cantonament.

Reclamă

„Nu ne prea gândim la asta (n.r. la înfrângere), pentru că venim după o săptămână în care ne-am încărcat foarte mult. Era normal să nu fim sută la sută azi. Dar, în șase zile, o să apucăm să ne odihnim mai mult și vom fi pregătiți pentru campionat, unde contează. Venim după o săptămână de încărcătură. Acum o să fie puțin mai ușor, o să intrăm în săptămâna meciului și vom fi pregătiți pentru meciul cu Hermannstadt. Meciurile din campionat contează cel mai mult”, a declarat Andrei Cordea, la finalul partidei cu Rakow.

Andrei Cordean: „Ei au venit de pe data de 2 aici!”

„Cât timp sunt la Steaua, nu vreau să vorbesc despre altă echipă. Respect clubul și, atât timp cât voi fi aici, și nu este nimic sută la sută, să știu și eu, nu pot să vorbesc absolut nimic. Probabil că se vede că ei au venit de pe data de 2 aici și nu au apucat să încarce cât am încărcat noi săptămâna asta. Un meci amical nu se compară cu un meci oficial. Sorescu este un jucător de calitate, avem nevoie de un asemenea jucător, cu nume. Sper să ne ajute să câștigăm campionatul”, a mai spus Andrei Cordea.

Reclamă

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
Marius Măldărăşanu a trăit intens meciul cu FCSB
Liga 1 • 23:22
Marius Măldărăşanu a trăit intens meciul cu FCSB: „E cazul să merg la un control la inimă! Chiar vorbeam cu Argăseală”
Imagini fabuloase la Sibiu! Jucătorii de la FCSB au făcut o "baie de mulţime" după remiza cu Hermannstadt
Liga 1 • 23:03
FOTO
Imagini fabuloase la Sibiu! Jucătorii de la FCSB au făcut o „baie de mulţime” după remiza cu Hermannstadt
Joyskim Dawa s-a declarat vinovat pentru că FCSB a făcut doar egal cu Hermannstadt
Liga 1 • 22:49
Joyskim Dawa s-a declarat vinovat pentru că FCSB a făcut doar egal cu Hermannstadt: „Vreau să le cer scuze colegilor”
Elias Charalambous, după Hermannstadt - FCSB 2-2: "Am câştigat un punct"
Liga 1 • 22:31
Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-2: „Am câştigat un punct”. Ce a spus despre Dawa, eroul negativ al roş-albaştrilor
Valentin Creţu, după Hermannstadt - FCSB 2-2
Liga 1 • 22:29
Valentin Creţu, după Hermannstadt – FCSB 2-2: „Am pierdut puncte pe care nu trebuia să le pierdem!” Anunţ despre viitorul său
Ultimele știri
23:03 FotoImagini fabuloase la Sibiu! Jucătorii de la FCSB au făcut o „baie de mulţime” după remiza cu Hermannstadt 22:49 Joyskim Dawa s-a declarat vinovat pentru că FCSB a făcut doar egal cu Hermannstadt: „Vreau să le cer scuze colegilor” 22:31 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-2: „Am câştigat un punct”. Ce a spus despre Dawa, eroul negativ al roş-albaştrilor 22:29 Valentin Creţu, după Hermannstadt – FCSB 2-2: „Am pierdut puncte pe care nu trebuia să le pierdem!” Anunţ despre viitorul său 22:20 Andrea Compagno contestă decizia de la golul anulat din Hermannstadt – FCSB 2-2: „E cel mai rău lucru” 21:57 Hermannstadt – FCSB 2-2. Compagno, dublă de senzaţie. Dawa, eliminat după o gafă uriaşă. Prima remiză a sezonului pentru FCSB 21:52 Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă în Damac – Al Hilal 1-1! Românul l-a eclipsat pe Neymar 21:48 Joyskim Dawa, gafă de proporţii în Hermannstadt – FCSB! Camerunezul a faultat în careu şi şi-a lăsat echipa în 10 oameni! 21:28 Ovidiu Hoban a devenit antrenor! Anunţul lui CFR Cluj: „Ne bucurăm că ești din nou în mijlocul familiei noastre” 21:25 Trei schimbări la pauză la FCSB! Coman, trimis în teren în locul lui Băluţă. Djokovic, schimbat cu puştiul Lixandru Vezi toate știrile
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE