Închide meniul

Mihai Stoica, noi detalii despre transferul lui Andrei Cordea! I-a găsit deja înlocuitor: „Mie îmi place mult! O are din naştere”

Sebastian Cristian Publicat: 12 ianuarie 2023, 18:18

Reclamă
Mihai Stoica, noi detalii despre transferul lui Andrei Cordea! I-a găsit deja înlocuitor: Mie îmi place mult! O are din naştere”

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre transferul lui Andrei Cordea

Profimedia

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit noi detalii despre situația transferului lui Andrei Cordea. Fotbalistul de 23 ani este unul dintre cei mai importanți oameni de la FCSB, iar patronul echipei vrea să-l vândă pe bani mulți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce transferul în Bundesliga a picat, există în continuare șanse ca Andrei Cordea să plece din Liga 1 chiar în această iarnă.

Mihai Stoica, noi detalii despre transferul lui Andrei Cordea

MM a recunoscut că momentan nu există nicio ofertă pentru niciun fotbalist de la FCSB. Chiar și așa, managerul general de la FCSB e convins că ofertele pot apărea în orice moment până la sfârșitul lunii.

„Nu există nimic oficial pentru niciun jucător de la FCSB la momentul ăsta nimic. Nimic. Dar în campionatele serioase, perioada de transferuri se închide la sfârşitul lunii, deci luna ianuarie e deschisă”, a spus MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Cotat la 2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Andrei Cordea a înscris 5 goluri și a oferit 3 pase decisive în cele 21 de meciuri jucate în Liga 1 în acest sezon.

Reclamă

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea la FCSB. Are încredere deplină în David Miculescu: „Îmi place foarte, foarte mult!”

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea. Managerul general al roş-albaştrilor nu îşi face griji că FCSB ar putea avea probleme în cazul în care Gigi Becali acceptă oferta din MLS pentru extrema de 23 de ani.

MM e convins că există o soluţie excelentă chiar în cadrul clubului. Este vorba de David Miculescu, jucătorul adus de la UTA pentru o sumă uriaşă. 1.7 milioane de euro au plătit vicecampionii României în schimbul atacantului de 21 de ani.

Două goluri în 13 meciuri de campionat a înscris Miculescu după venirea la FCSB. Tot atât marcase în primele trei etape, pentru UTA.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult.

(n.r. nu ţi se pare că e indispensabil Cordea?) Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi.

Înainte avea problema că nu ajungea în careu, acum ajunge şi de asta a început să aibă cifre. Iar David în meciul în care a venit, a atacat bara a doua, o are din naştere asta.

Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și