Închide meniul

Andrei Cordea, anunţ de ultimă oră după FCSB – Rapid 3-1: „Mihai Pintilii ne-a spus că nu va rămâne antrenor! Nu are de ce să fie forţat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2022, 23:20

Andrei Cordea, anunţ de ultimă oră după FCSB – Rapid 3-1: „Mihai Pintilii ne-a spus că nu va rămâne antrenor! Nu are de ce să fie forţat!

Andrei Cordea, anunţ de ultimă oră după FCSB - Rapid 3-1

Andrei Cordea a fost cel mai bun jucător al celor de la FCSB | Hepta

Andrei Cordea, anunţ de ultimă oră după FCSB – Rapid 3-1. Mihai Pintilii le-a spus jucătorilor că nu va rămâne antrenor principal. FCSB a făcut cel mai bun meci al sezonului şi s-a impus în derby-ul cu Rapid. Andrei Cordea, Andrea Compagno şi Octavian Popescu au marcat golurile roş-albaştrilor. Rapid a sperat după ce Dugandzic a marcat din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a vorbit şi despre viitorul lui Mihai Pintilii. Cordea a spus că Mihai Pintilii i-a anunţat că nu va rămâne antrenor principal.

Andrei Cordea, anunţ de după FCSB – Rapid 3-1

Este un derby, am simţit-o de ieri, de când au venit suporterii să ne motiveze. Ei ne-au împins de la spate. Am simţit adrenalina astăzit. Cred că este rivalitate mai mare decât cu Dinamo. Mă bucur că am câştigat, atmosfera este foarte bună acum. Astăzi ma arătat ca o echipă adevărată. Nu am văpzut niciodată echipa asta atât de motivată şi dornică de a câştiga. Nu le-am dat nicio şansă. Ne-am dorit din suflet să câştigăm astăzi şi nu le-am dat nicio şansă. Eu nu ştiu pe cine vedea favorită.

De când am ajuns la stadion am ajuns mult mnai motivaţi decât ei. I-am simţit că nu erau motivaţi să câştige meciul. Am mai făcut meciuri foarte bune, dar la West Ham nu am reuşit să câştigăm. Suntem o familie. Nu am trăit aşa ceva de când am venit, nici măcar când am bătut pe Dinamo cu 6-0. Eu am fost concentrat sută la sută, am fost motivat. Îmi doream să recuperez mingea de poarta noastră. La cartonaşul roşu m-a lovit sută la sută. L-am enervat puţin, ştiam că e. Nu va rămâne, ne-a spus asta. Dar va rămâne lângă noi. Dacă nu este pregătit, asta e. Nu are de ce să fie forţat, e decizia lui„, a spus Andrei Cordea la finalul derby-ului cu Rapid.

FCSB – Rapid 3-1. Victorie uriaşă pentru echipa lui Mihai Pintilii

FCSB – Rapid 3-1. Echipa lui Mihai Pintilii a reuşit cel mai bun meci al sezonului şi s-a impus clar în derby-ul cu Rapid. Andrei Cordea, Andrea Compagno şi Octavian Popescu au marcat golurile victoriei.

Reclamă

Pentru Rapid a marcat Dugandzic din penalty, în minutul 76. Peste 30 de mii de spectatori au asistat la derby-ul de pe Arena Naţională.

FCSB s-a apropiat la 3 puncte de Petrolul, echipă ce se află pe locul 6. De cealaltă parte, Rapuid rămâne pe locul 2, dar diferenţa faţă de liderul Farul s-a mărit la 8 puncte. FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate, restanţele cu Botoşani şi CFR Cluj.

Meciul de pe Arena Naţională a început cu patru minute întârziere din cauza torţelor şi petardelor aruncate pe teren de ultraşii FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 10 Rapid a avut un gol anulat pentru ofsaid la Dragoş Grigore. În minutul 14, Cordea a deschis scorul pentru FCSB, după ce Olaru a interceptat mingea, a trimis la Octavian Popescu, iar acesta a pasat în faţa porţii pentrui Cordea.

În minutul 29, Compagno a înscris pentru 2-0. În minutul 39, arbitrul a întrerupt meciul pentru două minute, vorbind cu cei doi căpitani de echipă şi cerând crainicului stadionului să anunţe cele două galerii că rasismul nu are ce căuta pe terenul de fotbal.

În minutul 57 Cordea a pasat pentru Octavian Popescu şi acesta a marcat al treilea gol al meciului. Junior Morais a primit cartonaşul roşu în minutul 70 după ce l-a lovit pe Cordea.

În minutul 76, Dugandzic a transformat un penalti pentru 3-1. FCSB este pe locul  7 în clasament, cu 23 de puncte şi cu două meciuri mai puţin disputate.

Recomandări
  • Andrei Cordea, anunţ de ultimă oră după FCSB – Rapid 3-1
  • Mihai Pintilii nu rămâne antrenor principal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în sprintul din China 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și