Închide meniul

Andrei Cordea, descătușat după ce i-a adus FCSB-ului a doua victorie a sezonului: „Am avut un blocaj mental!”

Cosmin Cioboată Publicat: 3 octombrie 2022, 0:20

Andrei Cordea, descătușat după ce i-a adus FCSB-ului a doua victorie a sezonului: „Am avut un blocaj mental!

Andrei Cordea, bucurie în timpul unui meci

Andrei Cordea, bucurie în timpul unui meci / Profimedia

  • Andrei Cordea, descătușat după ce i-a adus FCSB-ului a doua victorie a sezonului
  • „Am avut un blocaj mental!”

Andrei Cordea s-a descătușat după ce i-a adus FCSB-ului a doua victorie a sezonului din Liga 1. Atacantul roș-albaștrilor a marcat golul victoriei în minutul 87, în meciul cu FC Argeș, scor 3-2, pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cordea a reluat cu capul în plasă centrarea fabuloasă expediată de Alexandru Pantea și a bifat a 6-a sa reușită a stagiunii, în toate competițiile.

Andrei Cordea, descătușat după ce i-a adus FCSB-ului a doua victorie a sezonului

La finalul partidei de pe Arena Națională, jucătorul de 23 de ani a recunoscut că FCSB avea nevoie de o „gură de oxigen” pentru ca el și colegii săi să-și recapete încrederea.

Reclamă

Andrei Cordea speră ca echipa lui Nicolae Dică să continuă să lege victoriile și să revină în vârful clasamentului din Liga 1.

„Mă bucur să câștigăm în sfârșit în campionat și sper ca de acum să jucăm din ce în ce mai bine și să câștigăm meciuri. Nici nu mă gândeam la așa ceva (n.r. – că FC Argeș a deschis scorul), mă gândeam doar să marcăm. Aveam un blocaj mental, dar suntem o echipă puternică, am reușit să ne redresăm și să întoarcem rezultatul. Eu încerc să îmi fac treaba din ce în ce mai bine, indiferent de poziția în care joc.

Reclamă

Sunt un jucător mult mai matur față de acum 2 ani, când am venit în Liga 1. Vreau să mă bat pentru postul de titular. Nu sunt de vină doar fundașii. Apărarea începe de la atacant, trebuie să fim mai compacți și să nu mai primim goluri. Trebuie să fim mai atenți, începând de la atacant și până la portar.

Această victorie ne aduce un moral bun, suntem mai încrezători. Cred că am avut și ghinion, dar cu această victorie sper să ne revenim acolo unde ne este locul. Sper să îmi ajut echipa să ia cele 3 puncte”, a spus Andrei Cordea, pentru Digisport.

Nicolae Dică, îngrijorat după ce FCSB a încasat 17 goluri în 10 meciuri

Nicolae Dică este îngrijorat după ce FCSB a încasat 17 goluri în 10 meciuri. Antrenorul roş-albaştrilor speră ca echipa sa să păstreze poarta intactă în următoarele meciuri din campionat, dar şi din UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a câştigat cu emoţii meciul cu FC Argeş, scor 3-2. Echipa lui Nicolae Dică a fost condusă, iar roş-albaştrii au obţinut victoria în minutul 87, prin Andrea Cordea.

„Mă bucur că am obţinut această victorie. Ştiam că o să avem un meci greu. Ne aşteptam la asta. Este important că am reuşit să câştigăm. E important că am egalat. Jucătorii pot mult mai mult. Îmi doresc mereu să nu primim gol, dar se întâmplă ca adversarii să aibă nişte execuţii… Trebuia să stăm mai aproape de Garita. Mă îngrijorează câte goluri am primit. Ne expunem, dar mergem peste adversar.

Vom încerca şi vom munci la antrenamente. Sper ca la următoarele meciuri să luam cât mai puţine. Păcat că Omrani nu a reuşit să marcheze la acea ocazie. Trebuie să avem răbdare cu el. Este un jucător care ne va ajuta. Andrea Compagno a arătat că este un jucător cu personalitate. Când vom câştiga, 2-3-4 jucători vor ieşi în evidenţă.

Vor fi jucători care au evoluat mai puţin în Europa. Campionatul e mai important pentru noi. Sunt jucători care nu au evoluat o perioadă lungă. Trebuie să avem continuitate şi să ne antrenăm 100% în fiecare zi”, a declarat Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”