Închide meniul

Andrei Cordea, despre oferta de la Legia Varșovia: „Dacă domnul Gigi Becali atât își dorește, înseamnă că atât valorez!”

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2022, 21:20

Reclamă
Andrei Cordea, despre oferta de la Legia Varșovia: „Dacă domnul Gigi Becali atât își dorește, înseamnă că atât valorez!

Andrei Cordea a venit la FCSB de la Academica Clinceni

Andrei Cordea, într-un meci pentru FCSB /SPORT PICTURES

Andrei Cordea a reacționat după ce Legia Varșovia şi-a manifestat interesul pentru transferul său. Jucătorul de la FCSB crede că prețul cerut de Gigi Becali în schimbul său este cel corect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali vrea 3 milioane de euro pentru Andrei Cordea. În sezonul precedent, el a marcat 6 goluri şi a oferit 5 pase decisive, în 41 de meciuri.

Andrei Cordea, despre oferta de la Legia Varșovia: „Dacă Gigi Becali atât își dorește, înseamnă că atât valorez!”

„Am văzut că se vorbește despre un transfer, dar nu e nimic oficial pentru club. Când va fi ceva oficial, atunci veți afla 100% și voi. Dacă domnul Gigi Becali atât își dorește în schimbul meu (n.r. – 3 milioane de euro), înseamnă că atât valorez. Eu n-am ce să schimb, valorez cât spune dânsul.

Întotdeauna mi-am dorit să joc la echipe de top. Am reușit să ajung aici, dar fiecare își dorește să ajungă și mai sus. Oricum, pentru România sunt la cel mai înalt nivel. Campionatul Italiei îmi place foarte mult, dar niciodată nu se știe unde o să ajungi”, a spus Andrei Cordea, după amicalul FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0.

Gigi Becali: „Da, mi-au zis că-l vor!”

Patronul FCSB este dispus să-l lase să plece pe atacantul de 23 de ani numai ca transfer direct, fără împrumut inițial. Oficialii de la Legia au reluat negocierile și iau în calcul acum un transfer direct încă din această vară.

Reclamă

”Da, mi-au zis că-l vor, dar le-am cerut trei milioane (n.r.- de euro). Dacă-l vreți, dați trei milioane!”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Andrei Cordea a venit la FCSB în 2021, de la Academica Clinceni. Prețul său pe transfermarkt.com este de 1,2 milioane de euro.

Andrei Cordea ar putea să fie înlocuit cu Dorin Rotariu

Rămâne de văzut dacă polonezii, al căror interes pentru Cordea a fost dezvăluit de Gigi Becali, vor plăti această sumă. Dacă va pleca, FCSB are varianta Dorin Rotariu, cel pe care roş-albaştrii vor să-l împrumute de la Ludogorets.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocașul de 26 de ani cotat la 500.000 de euro și-a încheiat împrumutul la Atromitos și revine la Ludogorets, club cu care mai are contract până în 2024. FCSB va încerca la rândul ei să-l împrumute pe fotbalistul care nu și-a trecut în cont sezonul trecut decât două pase decisive.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și