Închide meniul

Andrei Cordea, dorit de Legia Varșovia! Gigi Becali continuă „curățenia” de vară la FCSB. Oferta polonezilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iunie 2022, 10:51 / Actualizat: 29 iunie 2022, 15:28

Andrei Cordea, dorit de Legia Varșovia! Gigi Becali continuă „curățenia de vară la FCSB. Oferta polonezilor

Andrei Cordea, dorit de Legia Varșovia

Andrei Cordea, după un gol marcat pentru FCSB / Hepta

Andrei Cordea a intrat pe radarul celor de la Legia Varșovia. Gigi Becali a renunțat la nu mai puțin de 10 jucători în această vară, iar patronul FCSB nu se oprește aici. Polonezii de la Legia și-au exprimat interesul pentru transferul lui Cordea, atacantul de 23 de ani adus vara trecută de la Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali continuă „curățenia” de vară la FCSB. Valentin Gheorghe este ultimul jucător plecat de la vicecampioana României în actuala fereastră de mercato.

Andrei Cordea, dorit de Legia Varșovia! Polonezii au început negocierile cu Gigi Becali

Valentin Gheorghe a plecat sub formă de împrumut la nou-promovata din prima ligă turcă, Umraniyespor. Iar latifundiarul din Pipera încă nu pune „lacătul” pe jucătorii săi. Potrivit gsp.ro, Becali a primit o ofertă și pentru Andrei Cordea, jucătorul adus în 2021 de la Academica Clinceni.

Legia, locul 10 în Polonia în sezonul precedent, și-a exprimat interesul pentru un împrumut al lui Cordea, în sezonul 2022/2023, cu opțiunea de cumpărare definitivă vara viitoare. Propunerea inițială a polonezilor a fost însă refuzată de Gigi Becali.

Patronul FCSB este dispus să-l lase să plece pe atacantul de 23 de ani numai ca transfer direct, fără împrumut inițial. Conform sursei citate, oficialii de la Legia au reluat negocierile și iau în calcul acum un transfer direct încă din această vară.

Reclamă

Andrei Cordea a ajuns la FCSB în 2021, de la Clinceni, în schimbul sumei de 50.000 de euro. 5 goluri în 38 de meciuri a reușit atacantul de 22 de ani în sezonul 2021/2022, în toate competițiile.

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru ca Vali Gheorghe a plecat de la FCSB

Managerul general al vicecampioanei l-a dat de gol pe Gigi Becali şi a oferit detalii despre mutarea surprinzătoare. MM regretă că s-a renunţat la Vali Gheorghe, dar a ţinut să anunţe că jucătorul nu era pe placul patronului.

Oficialul lui FCSB asigură că îi va fi adus repede un înlocuitor celui care sezonul trecut a adunat 29 de apariții pentru roş-albaştri, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri. Gheorghe a fost trimis în primul „11” numai în 8 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

El a venit, a fost dorinţa lui să meargă. El nu era titular anul trecut, când Coman nu era. Vali Gheorghe, poziţia lui e clară, atacant lateral stânga. Vă spun, mie îmi pare rău că pleacă. Ţin foarte mult la el, îmi place foarte mult, e un băiat de vestiar. Nu era printre preferaţii patronului, voia altceva acolo.

În mod normal, prindea mai puţine minute ca anul trecut. Era a treia variantă, după Coman şi Octavian Popescu. Nu puteam să-l blocăm, să nu câştige dublu faţă de ce ia la noi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă.

Dorin Rotariu, așteptat să facă furori la FCSB. Ce spune unchiul său, Iosif Rotariu

Dorin Rotariu se află pe radarul lui Gigi Becali și ar putea semna cu FCSB în această vară, sub formă de împrumut. Iosif Rotariu, unchiul mijlocașului, are mare încredere în calitățile lui și se așteaptă ca acesta să devină golgheterul Ligii 1, dăcă se va întoarce în țară.

Chiar dacă nu îi recomandă o revenire în România, Iosif Rotariu este convins să nepotul său ar face furori în fotbalul nostru.

„Cu siguranță, la calitățile pe care le-a avut și le are și acum, așteptările mele erau mult mai mari. Eu cred că ar fi trebuit să fie unul dintre titularii de la echipa națională pentru că are foarte multe calități. Accidentările l-au oprit cumva, a avut o stagnare. Eu cred în el, e tânăr, are niște calități, are mentalitate acum.

Avea niște execuții, viteză foarte bună. Acum e foarte greu de spus dacă i-aș recomanda să revină în România. Dacă se întoarce, iese golgheterul României, sunt convins de lucrul ăsta. Campionatul e foarte scăzut din punct de vedere valoric și atunci, la calitățile lui, cu siguranță ar fi golgheterul României.

Reclamă

Pe de altă parte, ar pierde mult din mentalitatea cluburilor de afară, unde este o disciplină, o pregătire suplimentară, totul e monitorizat. Poate că ar fi un pas înapoi. Campionatul intern e scăzut din punct de vedere valoric, dar, dacă ar marca foarte multe goluri, l-ar chema la echipa națională și poate aici ar fi un plus.

Cu cât stai mai mult afară, cu atât înveți mult mai multe lucruri, te adaptezi la ce înseamnă fotbalul profesionist. Acum el are această mentalitate de profesionist, se pregătește individual foarte mult, e disciplinat. El încă are timp. Eu la 28 de ani am plecat la Campionatul Mondial, el are 27 (n.r. – va împlini în iulie)”, a spus Iosif Rotariu, pentru sport.ro.

Dorin Rotariu a jucat ultima oară în România pentru Dinamo, de care s-a despărțit în 2017.

Recomandări
  • Andrei Cordea, dorit de Legia Varșovia
  • Gigi Becali continuă „curățenia” de vară la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și