Închide meniul

Andrei Cordea, dezamăgit după Rapid – FCSB 2-0: „Este un duş rece”. Mijlocaşul priveşte cu optimism returul cu Saburtalo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 0:05

Andrei Cordea, dezamăgit după Rapid – FCSB 2-0: „Este un duş rece. Mijlocaşul priveşte cu optimism returul cu Saburtalo

Andrei Cordea, despre focarul de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Cordea a oferit primele declaraţii, după Rapid – FCSB 2-0. Mijlocaşul formaţie roş-albastre este cu gândul la următoarea partidă, cea cu Saburtalo, de joi, din turul doi preliminar de Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Rapid, scor 0-2, într-un derby ce s-a disputat pe stadionul din Giuleşti. Roş-albaştrii rămân fără victorie în debutul actualului sezon, după ce au remizat în prima etapă cu U Cluj, pe Arena Naţională.

Andrei Cordea, primele declaraţii după Rapid – FCSB 2-0

Andrei Cordea este dezamăgit după debutul dezastruos de sezon al FCSB-ului. Mijlocaşul formaţiei roş-albastre speră că echipa îşi va îmbunătăţi moralul cu o calificare în returul cu Saburtalo, de joi, din preliminariile Conference League.

„Joi va fi un meci foarte important, nu putem să ne plângem de milă. Va fi un meci foarte dificil. Mai avem trei zile, trebuie să uităm această înrângere, este un duş rece. Vom întoarce rezultatul în faţa publicului joi. Am început mai prost, putem să ne revenim joi cu o calificare. Ne vom reveni, şi vom fi 100% ca o familie, ca la finalul sezonului trecut. După cum am spus, am avut un start mai prost, şi anul trecut am început la fel, trebuie să fim bărbaţi, altă variantă decât victoria şi calificarea nu avem.

Trecem printr-o pasă proastă, dar meci după meci ne vom reveni. Cu o victorie joi putem să ne schimbam moralul.

Reclamă

Atmosfera a fost frumoasă, dar nu a contat pentru noi. Am avut o ocazie prin Ianis Stoica, însă nu am înscris. Neatentia a facut diferenţa în acest derby. Atitudine şi agresivitatea am avut timp de 90 de minute”, a declarat Andrei Cordea, pentru digisport.ro.

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 2-0

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după derby-ul Rapid – FCSB 2-0. Criticat de patron, căpitanul roş-albaştrilor a fost un car de nervi.

„Dezamăgire totală, am făcut un nou meci slab, avem un început dezastruos, trebuie să analizăm şi să revenim. Vreau să le cer scuze suporterilor din partea jucătorilor, că i-am dezamăgit.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut câteva ocazii, nu am marcat. Au marcat ei, bravo. Nu ştiu unde e echipa de anul trecut care se bătea la titlu, aici nu mai e. Nu pot eu să spun care sunt cauzele. Am avut ocazii, dar nu am marcat. Problema cea mai mare e ca nu jucăm cum o făceam pe finalul sezonului trecut. Nu mai suntem echipa ofensivă care pasa mult, făcea presing sus. Nu ştiu ce s-a întâmplat.

Trebuia să se facă mai multe schimbări la pauză. Nu vreau să discut despre asta, sunt supărat, mă aşteptam la un alt start de sezon, aveam încredere. Trebuie să îi integrăm şi pe cei care au venit.

Îmi arde de transfer după meciul ăsta? În România nu e voie să vorbeşti, să-ţi spui părerea. Fiecare om trebuie să spună ce gândeşte. Eu nu am atacat filosofia clubului deloc. Declaraţiile au fost interpretate.

Ne aşteaptă un meci foarte greu joi, pe care dacă îl vom câştiga, altfel vor decurge lucrurile. Eu încă cred că ne putem califica, am încredere că putem face un meci bun să îi eliminăm”, a declarat Florin Tănase pentru Digi Sport.

Fotbaliştii FCSB, puşi la zid după prestaţia dezastruoasă cu Rapid

Dinu Gheorghe a analizat prima repriză a derby-ului şi i-a făcut praf pe fotbaliştii FCSB.

„Cineva să-l anunțe (n.r – pe Gigi Becali) că Edjouma n-avea ce să caute la Steaua (n.r – FCSB). FCSB are mari probleme în zona apărătorilor centrali. Mi se pare o pereche hazlie de apărători centrali, în special Bouhenna. El n-a jucat niciun minut la FCSB și îl aduci să joace titular pe Giulești, după ce echipa vine după două eșecuri. Asemenea responsabilitate e greu de dus. El n-are ritm de joc. La primul gol, el a pierdut mingea. Dawa și Târnovanu sunt coautori la acel gol.

La golul doi, a stat mingea în aer 15 secunde și el e depășit, iar Săpunaru era complet liber. Vă spun, hazlie această pereche de fundași centrali. Ovidiu Popescu, modest! Radunovic, la fel, nu l-a ajutat pe Tănase, a pierdut dueluri cu Sefer. Scor corect la pauză, după cum s-a jucat. Modești cei de la FCSB, foarte modești. Ianis Stoica e încă foarte crud, a avut o ocazie fantastică. Dacă ai pretenții că ești de mare viitor, egalează!”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit prosport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
  • Andrei Cordea, declaraţii după Rapid – FCSB
  • Giuleştenii s-au impus cu 2-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și