Închide meniul

Andrei Cordea, îngrijorat după FCSB – FC Hermannstadt 2-2: ”Dacă ne taxează ei acasă, când vom juca cu West Ham…”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 10:43

Andrei Cordea, îngrijorat după FCSB – FC Hermannstadt 2-2: ”Dacă ne taxează ei acasă, când vom juca cu West Ham…”

Andrei Cordea, îngrijorat după FCSB - FC Hermannstadt 2-2

Andrei Cordea, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Andrei Cordea s-a arătat îngrijorat după FCSB – FC Hermannstadt 2-2. Vicecampioana s-a chinuit pe Arena Națională și a obținut un punct, după ce Malcom Edjouma a marcat în minutul 90+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea se teme înaintea debutului în Conference League de săptămâna viitoare. FCSB va întâlni West Ham, în deplasare, în prima rundă din faza grupelor.

Andrei Cordea, îngrijorat după FCSB – FC Hermannstadt 2-2

„Nu îmi explic ce se întâmplă în campionat. Nu mai trebuie să facem pași greșiți. Nu cred că e oboseală pentru că au fost schimbați 9-10 jucători. Puteam să jucăm de la început, a fost alegerea lui Mister, trebuie să joace toată lumea. 

Trebuie să fim mai atenți, nu putem să luăm mereu două goluri. E bine că dăm goluri, jucăm ofensiv. Cum atacăm toți, așa trebuie să ne și apărăm. Nu mai avem voie să facem pași greșiți în campionat. Din păcate am făcut niște greșeli copilărești. Am prins și Conference, acolo întâlnim echipe de top. Dacă ne taxează Hermannstadt acasă, când vom juca cu West Ham nu avem voie să facem niciun pas greșit.

Chiar voiam un adversar de top, să îmi pot vedea valoarea mea. Abia aștept meciul de joi de acolo. Eu îmi doresc să câștigăm grupa”, a declarat Andrei Cordea la finalul meciului.

Reclamă

Nicolae Dică, un car de nervi: ”La pauză trebuia să schimb 7-8 jucători!”

Nicolae Dică a fost un un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2. Vicecampioana a smuls un punct în minutul 90+2 al meciului de pe Arena Naţională, graţie reuşitei lui Malcom Edjouma.

Antrenorul s-a enervat şi a făcut 4 schimbări la începutul reprizei secunde, chiar dacă spunea că „niciodată nu voi face patru schimbări la pauză”.

„Nu mă aşteptam la acest lucru. A fost o partidă foarte slabă. Le-am spus că trebuie să ne concentrăm şi să uităm de calificare. Voiam să fac în minutul 30 patru schimbări. Am fost oprit. La pauză trebuia să schimb 7-8 jucători. Nu puneam probleme pe partea ofensivă. Nici în a doua repriză nu am făcut un joc bun. Are importanţă cine marchează? Primim goluri foarte uşor. La fiecare joc am avut ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să fim 100% să reuşim să marcăm goluri. Analiza fiecărui jucător o fac şi o să le-o spun. Nimeni n-a avut agresivitatea pe care o aveau când am venit. Când nu dai totul pentru echipă, nu ai cu să câştigi. Trebuie să dea mai mult. Tavi Popescu este un jucător care a făcut multe lucruri bune pe partea defensivă. Pe partea ofensivă nu face ce ne-a obişnuit. Eu unul îl susţin şi sunt sigur că va reuşi să ajute echipa.

Până acum, Compango a adus un plus pentru echipă. Este un jucător de care clubul avea nevoie. Sperăm să se adapteze cât mai repede. Eu nu sunt un antrenor care să se plângă. Chiar şi aşa, ţinând cont de drum, trebuia să câştigăm astăzi!”, a răbufnit Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Andrei Cordea, îngrijorat după FCSB – FC Hermannstadt 2-2
  • Semnalul de alarmă tras de fotbalist

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și