Închide meniul

Andrei Cordea, nervos după ce FCSB a ratat victoria în prelungiri cu Universitatea Craiova: „Sunt frustrat! Trebuie să uit cât mai repede!”

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2023, 22:47

Reclamă
Andrei Cordea, nervos după ce FCSB a ratat victoria în prelungiri cu Universitatea Craiova: „Sunt frustrat! Trebuie să uit cât mai repede!

Andrei Cordea este atacantul de bandă al FCSB-ului

Andrei Cordea este atacantul de bandă al FCSB-ului / Hepta

Andrei Cordea a oferit prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Jucătorul roș-albaștrilor a fost extrem de supărat la finalul partidei. Cordea e convins că echipa sa merita să obțină toate cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a acuzat faptul că arbitrul a dicat eronat cornerul din care a rezultat golul egalizator al oltenilor, în minutul 90+1.

Andrei Cordea, reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

„Nu-mi bat capul, sunt supărat, trebuie să fac ceva să uit cât mai repede, sunt frustrat, nu vreau să zic ceva greșit. În play-off se va decide tot, trebuie să fim pregătiți pentru asta.

Îmi pare rău că am luat cartonaș galben dintr-o prostie și trebuie să stau următoarea etapă. Am fost destul de neatent. Dacă centralul dicta șase metri în loc de corner, nu se ajungea aici. Am atacat bine, ne-am apărat bine”, a spus Andrei Cordea.

Andrei Cordea și David Miculescu, suspendați în următorul meci al FCSB-ului!

Cei doi jucători ai vicecampioanei României au fost avertizați cu cartonaș galben în derby-ul cu Universitatea Craiova. Andrei Cordea și David Miculescu au ajuns la 4 galbene primite în stagiunea curentă din Liga 1 și vor rata următoarea partidă a FCSB-ului, cu FC Argeș.

Reclamă

Cordea a fost avertizat în minutul 32 al meciului cu Universitatea Craiova, de pe Arena Națională. David Miculescu, titularizat în absența lui Andrea Compagno, a văzut și el galbenul din partea centralului Adrian Cojocaru în minutul 60.

Șapte minute mai târziu, Miculescu a fost înlocuit cu Billel Omrani. Cordea a rămas pe teren până la fluierul final.

Deian Sorescu, debusolat după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

La finalul meciului, Sorescu a atras atenția că, în fotbal, există riscul ca o echipă să încaseze gol la ultima fază, dacă nu reușește să se distanțeze pe tabelă atunci când are ocazia. Totuși, Deian Sorescu anunță că vestiarul FCSB-ului are puterea să rămână unit și să treacă peste deznodământul trist din meciul cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Păcat, pentru că am muncit și am făcut un meci bun. Am înscris destul de repede, am avut ocazie și înainte de a marca. Păcat, păcat pentru că eu zic că a fost un meci bun pentru noi. Dar asta e, dacă nu reușim să marcăm un al doilea gol, se întâmplă să iei gol în minutul 90.

Avem un staff, cu siguranță staff-ul va găsi această problemă și o vom rezolva. Ne afectează pentru că am pierdut două puncte și în meciul ăsta, și cu Farul, care ne ajutau și erau foarte bune pentru noi.

E normal, când schimbi echipa, e alt sistem, ai alte planuri aici și era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Dar nu sunt supărat deloc, și dacă joc, și dacă nu joc, îmi susțin echipa.

Am altă poziție în teren și e normal să nu dau randamentul pe care îl dădeam la Dinamo. Dar și aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să ajut un plus echipei.

E supărare, dar suntem un grup unit, tânăr, și va trebui să uităm repede. De luni va trebui să ne concentrăm pe următorul meci”, a spus Deian Sorescu, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și