Închide meniul

Andrei Cordea, pus în gardă înaintea unui posibil transfer la Augsburg: „Trebuie să fii foarte bine pregătit!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 ianuarie 2023, 10:28

Andrei Cordea, pus în gardă înaintea unui posibil transfer la Augsburg: Trebuie să fii foarte bine pregătit!”

Andrei Cordea, pus în gardă înaintea unui posibil transfer la Augsburg

Andrei Cordea ar fi putut pleca de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Cordea a fost pus în gardă de Răzvan Raț, înaintea unui posibil transfer la Augsburg. Fostul internațional susține că Budesliga este un campionat extrem de puternic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, iar în această pauză competițională, Augsburg a fost interesată de serviciile sale. Trupa din Budesliga oferă trei milioane de euro în schimbul mijlocașului.

Andrei Cordea, pus în gardă înaintea unui posibil transfer la Augsburg

Răzvan Raț a comentat un posibil transfer al lui Andrei Cordea în Budesliga. Fostul fundaș susține că prima ligă din Germania este una extrem de competitivă, motiv pentru ca consideră că mijlocașul de la FCSB s-ar plia mult mai bine pe stilul de joc impus în Spania.

Raț susține că Andrei Cordea are nevoie de o bună pregătire fizică pentru a face față la Augsburg.

„Germania, Franța, sunt campionate extrem de grele. Cred că e mai ușor să joci în Spania decât în Germania sau Franța, care sunt campionate foarte fizice. Trebuie să fii foarte bine pregătit.

Reclamă

Îmi doresc ca un jucător român să plece, să rămână și să joace. Dar, din păcate, statisticile nu ne ajută prea mult.

Ca să reușești în străinătate, ai nevoie de un pachet de calități. În primul rând, să fii apt din punct de vedere fizic. După aceea mai vedem. Pentru mine, definiția talentului în fotbal e capacitatea de a înțelege fenomenul și de a lua deciziile cele mai bune în criză de timp și spațiu”, a declarat Răzvan Raț, pentru digisport.ro.

Gigi Becali nu îl mai vinde pe Andrei Cordea în Bundesliga

Gigi Becali nu îl mai vinde pe Andrei Cordea la Augsburg, în Bundesliga. Patronul lui FCSB a dezvăluit că i-a luat pe fugă pe nemţi în momentul în care a aflat care a fost ultima ofertă.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera l-a contrazis pe agentul lui Cordea şi anunţă că negocierile au picat. Mai mult, Gigi Becali i-a trimis pe şefii lui Augsburg la rivala CFR Cluj. Le-a propus să îl cumpere pe Claudiu Petrila.

Finanţatorul vicecampioanei României s-a decis după ce echipa aflată pe locul 14 în Bundesliga a fost dispusă să achite numai trei milioane de euro pentru Cordea.

„Au dat trei milioane de euro, ce să fac cu trei milioane. Nu îl dau pentru atât. Să-l ia pe Petrila. Ce? Să dau toată echipa cu trei milioane?”, a spus Gigi Becali la Pro TV.

Adrian Neaga încă spera că transferul lui Andrei Cordea se va realiza. Impresarul mijlocaşului de la FCSB susţinea că trupa germană nu şi-a pierdut interesul faţă de jucător, chiar dacă cea mai mare ofertă primită a fost de trei milioane.

Fiecare jucător valorează cât se cere pe el. A cerut 5 milioane și ultima dorință a domnului Becali a fost de 4 milioane de euro. Cea mai mare ofertă a lui Augsburg a fost de 3 milioane de euro.

Nu a căzut niciun transfer, ei au adus jucători pe posturi diferite. Andrei Cordea e un jucător echilibrat psihic și foarte liniștit. El a avut o ofertă din Arabia înaintea meciului cu West Ham, atunci domnul Becali a cerut o sumă de bani mult mai mare pentru el”, a declarat Adrian Neaga, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și