Închide meniul

Gigi Becali nu îl mai vinde pe Andrei Cordea în Bundesliga: „Să îl ia pe Petrila!”. Ultima ofertă primită de la Augsburg

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 22:09

Gigi Becali nu îl mai vinde pe Andrei Cordea în Bundesliga: „Să îl ia pe Petrila!. Ultima ofertă primită de la Augsburg

Florin Prunea, declarație cu trimitere la Gigi Becali după ce FCSB a scăpat printre degete victoria cu Universitatea Craiova

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali nu îl mai vinde pe Andrei Cordea la Augsburg, în Bundesliga. Patronul lui FCSB a dezvăluit că i-a luat pe fugă pe nemţi în momentul în care a aflat care a fost ultima ofertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera l-a contrazis pe agentul lui Cordea şi anunţă că negocierile au picat. Mai mult, Gigi Becali i-a trimis pe şefii lui Augsburg la rivala CFR Cluj. Le-a propus să îl cumpere pe Claudiu Petrila.

Gigi Becali nu îl mai vinde pe Andrei Cordea în Bundesliga

Finanţatorul vicecampioanei României s-a decis după ce echipa aflată pe locul 14 în Bundesliga a fost dispusă să achite numai trei milioane de euro pentru Cordea.

Au dat trei milioane de euro, ce să fac cu trei milioane. Nu îl dau pentru atât. Să-l ia pe Petrila. Ce? Să dau toată echipa cu trei milioane?”, a spus Gigi Becali la Pro TV.

Adrian Neaga încă spera că transferul lui Andrei Cordea se va realiza. Impresarul mijlocaşului de la FCSB susţinea că trupa germană nu şi-a pierdut interesul faţă de jucător, chiar dacă cea mai mare ofertă primită a fost de trei milioane.

Reclamă

Fiecare jucător valorează cât se cere pe el. A cerut 5 milioane și ultima dorință a domnului Becali a fost de 4 milioane de euro. Cea mai mare ofertă a lui Augsburg a fost de 3 milioane de euro.

Nu a căzut niciun transfer, ei au adus jucători pe posturi diferite. Andrei Cordea e un jucător echilibrat psihic și foarte liniștit. El a avut o ofertă din Arabia înaintea meciului cu West Ham, atunci domnul Becali a cerut o sumă de bani mult mai mare pentru el.

Salariul din Bundesliga ar fi mult mai mare decât la FCSB. El încă e la începutul carierei, se poate adapta peste tot. El mi-a spus că vrea să rămână în Europa, să nu se închidă.

Reclamă 4 / 0/3

Ținând cont și că are vreo doi ani de juniorat în Italia, are o altă mentalitate. Negocierea cu nea Gigi e de ceva timp. Eu mă duc mai des la palat, dar de două ori am vorbit despre asta. Poate îl vinde pe o sumă mai mare, nu știu, vom vedea”, a declarat Adrian Neaga, pentru digisport.ro.

Andrei Cordea are un sezon extraordinar la FCSB. Acesta a dat opt goluri și cinci pase decisive, în 30 de partide bifate pentru formația bucureșteană.

Fotbalistul, în vârstă de 23 de ani, a fost transferat de FCSB, în vara lui 2021, de la Academica Clinceni, pentru 50.000 de euro.

Claudiu Petrila poate pleca de la CFR Cluj

Claudiu Petrila a devenit un jucător de bază la CFR Cluj, Dan Petrescu oferindu-i tot mai mult oportunitatea de a evolua în prima echipă a clujenilor. Mijlocaşul, ajuns la 22 de ani, a bifat 28 de partide, şi a marcat 2 goluri, pe parcursul sezonului.

Neluţu Varga a confirmat că există interes pentru Claudiu Petrila, dar din Statele Unite. Mai exact, Atlanta United l-a dorit pe mijlocaşul ofensiv. Echipa din MLS a mai purtat negocieri şi în vară pentru transferul jucătorului, însă cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere, pentru că suma pusă în joc nu era pe placul patronului trupei din Gruia.

Neluţu Varga a dezvăluit că americanii de la Atlanta nu au renunţat, iar Claudiu Petrila se poate despărţi de CFR Cluj în iarnă.

La Petrila au început iar americanii să-și manifeste interesul și sunt încă 2-3 cluburi din Europa. Cred că ar putea pleca în iarnă, dacă se ajunge la o înțelegere”, a declarat Neluţu Varga, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și