Închide meniul

Andrei Cordea răsuflă uşurat după Oţelul – FCSB 0-2: „Dumnezeu mi-a arătat că viaţa de fotbalist nu este mereu roz!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2023, 23:46

Andrei Cordea răsuflă uşurat după Oţelul – FCSB 0-2: „Dumnezeu mi-a arătat că viaţa de fotbalist nu este mereu roz!

Andrei Cordea răsuflă uşurat după Oţelul - FCSB 0-2

Andrei Cordea, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Andrei Cordea răsuflă uşurat după meciul Oţelul – FCSB, scor 0-2, din etapa a 3-a a Ligii 1. Atacantul în vârstă de 24 de ani a reuşit un assist pentru Tavi Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 40, cu o execuţie superbă de la distanţă. Intrat după pauză, Florinel Coman a avut şansa de a dubla avantajul roş-albaştrilor, dar a ratat un penalty. Încurajaţi frenetic din tribună, jucătorii lui Dorinel Munteanu a trimis de două ori mingea în transversală. În prelungiri, Andrea Compagno a marcat şi a stabilit rezultatul final, 2-0.

Andrei Cordea răsuflă uşurat după Oţelul – FCSB 0-2

Suntem fericiţi, suntem ca o familie. Mă bucur că au venit jucători de calitate, avem 4 victorii din 4. Suntem o echipă valoroasă, trebuie să continuăm tot aşa. Suntem pe drumul cel bun.

Am jucat acum 3 zile un meci foarte greu, nu am făcut o partidă foarte bună. Uşor uşor o să ne învăţăm să jucăm şi la 3 zile. Eu sunt bine, mă doare… l-am prins 1 la 1, am intrat în careu, a băgat alunecare, m-a lovit. Un alt jucător spunea: ‘Te-a atins, dar nu a fost’.

Dumnezeu mi-a arătat că viaţa de fotbalist nu este mereu roz. Am suferit prin jocul pe care l-am prestat, dar am rămas cu picioarele pe pământ, m-am antrenat la fel. Ştiam că mă va ajuta Dumnezeu să prind minute şi să îmi ajut echipa. Mi-a fost greu, dar m-am obişnuit. Mă bucur în sfârşit că am putut juca mai mult şi mi-am ajutat echipa. Mi-am propus să joc pentru echipă, am avut discuţii şi cu oameni din staff. Acum arăt mai mult că vreau să ajut echipa să câştige meciurile. Îmi doresc să fiu sănătos şi să joc.

Reclamă

Nu mă mai gândesc la absolut nimic, mă gândesc să îmi ajut echipa când intru. Cât timp luăm cele 3 puncte, sunt fericit pentru echipă„, a declarat Andrei Cordea la digisport.ro.

Octavian Popescu, gol de senzaţie în Oţelul – FCSB

Într-un moment în care vicecampioana României suferea în joc, Tavi Popescu a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă. Andrei Cordea a avut o incursiune în flancul drept, a intrat în centru şi i-a pasat jucătorului de 20 de ani. Octavian Popescu nu a stat pe gânduri şi a şutat, cu latul, de la aproximativ 25 de metri. A trimis mingea spre vinclul porţii adverse!

Relu Stoian a plonjat şi a încercat să respingă mingea în corner, dar nu a mai putut interveni. A fost primul gol marcat de Octavian Popescu după două luni. Ultima dată îşi trecuse numele pe tabelă în meciul FCSB – Rapid, scor 1-5.

Reclamă 4 / 0/3

După ce mingea a intrat în poartă, Tavi Popescu s-a dus direct la banca de rezerve. L-a îmbrăţişat pe David Miculescu dar şi pe oamenii din staff-ul lui Elias Charalambous.

Golul a venit în cel mai bun moment pentru Octavian Popescu. Jucătorul pe care Gigi Becali spera să primească zeci de milioane de euro ajunsese rezervă la FCSB. Revenit în primul 11 după ce mai mulţi jucători au fost menajaţi, Popescu şi-a ajutat echipa să intre în avantaj la pauză.

Tavi Popescu tocmai fusese contestat vehement. Chiar patronul FCSB-ului anunţase că nu mai are încredere în el.

Sincer să spun, nu prea mai am încredere în Octavian Popescu. Nu știu ce s-a întâmplat. Un jucător poate să aibă căderi, de două-trei luni, apoi își revine. Dar noi îl așteptăm de doi ani! O spun cu regret, dar n-am ce face, trebuie să spun ceea ce simt.

Calitățile le are, dar probabil că are nevoie de un antrenor care să îi spună ce să facă pentru calitățile lui. Nu-mi dau seama”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și