Închide meniul

Octavian Popescu, gol de senzaţie în Oţelul – FCSB. Le-a închis gura contestatarilor cu o execuţie spectaculoasă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2023, 22:32

Reclamă
Octavian Popescu, gol de senzaţie în Oţelul – FCSB. Le-a închis gura contestatarilor cu o execuţie spectaculoasă!

Octavian Popescu, gol de senzaţie în Oţelul - FCSB

Octavian Popescu a înscris de la 25 de metri / Captură OrangeSport

Octavian Popescu a reuşit un gol de senzaţie în Oţelul – FCSB, meci din etapa a 3-a a Ligii 1. Într-un moment în care vicecampioana României suferea în joc, tânărul jucător a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a avut o incursiune în flancul drept, a intrat în centru şi i-a pasat jucătorului de 20 de ani. Octavian Popescu nu a stat pe gânduri şi a şutat, cu latul, de la aproximativ 25 de metri. A trimis mingea spre vinclul porţii adverse!

Octavian Popescu, gol de senzaţie în Oţelul – FCSB

Relu Stoian a plonjat şi a încercat să respingă mingea în corner, dar nu a mai putut interveni. A fost primul gol marcat de Octavian Popescu după două luni. Ultima dată îşi trecuse numele pe tabelă în meciul FCSB – Rapid, scor 1-5.

După ce mingea a intrat în poartă, Tavi Popescu s-a dus direct la banca de rezerve. L-a îmbrăţişat pe David Miculescu dar şi pe oamenii din staff-ul lui Elias Charalambous.

Golul a venit în cel mai bun moment pentru Octavian Popescu. Jucătorul pe care Gigi Becali spera să primească zeci de milioane de euro ajunsese rezervă la FCSB. Revenit în primul 11 după ce mai mulţi jucători au fost menajaţi, Popescu şi-a ajutat echipa să intre în avantaj la pauză.

Reclamă

Tavi Popescu tocmai fusese contestat vehement. Chiar patronul FCSB-ului anunţase că nu mai are încredere în el.

Sincer să spun, nu prea mai am încredere în Octavian Popescu. Nu știu ce s-a întâmplat. Un jucător poate să aibă căderi, de două-trei luni, apoi își revine. Dar noi îl așteptăm de doi ani! O spun cu regret, dar n-am ce face, trebuie să spun ceea ce simt.

Calitățile le are, dar probabil că are nevoie de un antrenor care să îi spună ce să facă pentru calitățile lui. Nu-mi dau seama”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În primele două meciuri din Liga 1, câştigate de FCSB cu U Craiova 1948 şi Dinamo, Octavian Popescu a fost suspendat. Acesta are o cotă de piaţă de 3.8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Octavian Popescu, aspru criticat după ce a ajuns rezervă la FCSB

Octavian Popescu a fost aspru criticat după ce a ajuns rezervă la FCSB. Valeriu Răchită susţine că jucătorul pe care Gigi Becali speră să obţină zeci de milioane de euro, traversează o formă extrem de modestă.

Valeriu Răchită i-a dat un sfat lui Octavian Popescu. Acesta susţine că mijlocaşul de la FCSB ar trebui să lucreze mai mult partea fizică, şi să meargă mai des la sala de forţă.

Tavi Popescu trebuia să îşi ia BAC-ul în urmă cu doi sau trei ani, ca să înţeleagă fotbalul. Nu mai ştiţi că era discuţia aia? Să ia BAC-ul, pentru că fotbalul este şi matematică.

Să îşi folosească capul, să meargă la sala de forţă, să se ia după Florinel Coman. Să se uite la Florinel cum arată acum. Se cereau 50 de milioane de euro acum doi ani, acum zicea Gigi că nu mai ia nici două milioane”, a declarat Valeriu Răchită, conform fanatik.ro.

În sezonul trecut, mijlocaşul de 20 de ani a bifat 49 de meciuri pentru FCSB, însă a reuşit să marcheze doar de patru ori.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și