Închide meniul

Andrei Cristea l-a umilit pe Nicolo Napoli: „I-am dat un stick să-l bage în laptop și n-a știut !”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 noiembrie 2022, 13:08

Andrei Cristea l-a umilit pe Nicolo Napoli: „I-am dat un stick să-l bage în laptop și n-a știut !

Nicolo Napoli, discurs după CFR Cluj - FC U Craiova 1-0

Nicolo Napoli / Facebook FC U Craiova 1948

Andrei Cristea l-a umilit pe Nicolo Napoli, antrenorul care s-a întors a noua oară la FC U Craiova 1948. Fostul atacantul a povestit un episod cu tehnicianul italian din vremea când erau amândoi la Poli Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristea a dezvăluit că Nicolo Napoli n-a știut să introducă un stick de memorie în portul USB al unui laptop. Fostul atacant de la Dinamo și Steaua nu înțelege cum italianul poate ignora înjurăturile primite de la fanii lui FC U Craiova 1948.

Andrei Cristea l-a umilit pe Nicolo Napoli

„Îmi aduc aminte de momentul când Napoli s-a întors la Craiova, răspenultima oară, nici nu mai știu. Eu n-aș putea să accept să fiu scuipat sau înjurat la aeroport de suporteri. La Iași, i-am dat un stick să-l bage în laptop și n-a știut să-l bage!”, a spus Andrei Cristea, conform digisport.ro.

Celelalte mandate ale lui Nicolo Napoli la Craiova au fost în 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2017, 2018-2019, 2020 și 2022. El este şi antrenorul care i-a salvat pe olteni de la retrogradare, în play-out-ul stagiunii precedente.

Pentru FC U Craiova 1948, urmează meciul cu FCSB, de pe teren propriu, din etapa a 18-a. Duelul e sâmbătă, de la ora 21:00 şi e în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Sediul clubului FC U Craiova 1948 a fost vandalizat

Sediul clubului FC U Craiova 1948 a fost vandalizat de suporterii furioşi de numirea, pentru a noua oară, a antrenorului Nicolo Napoli. În tot oraşul Craiova au fost scrise mai multe mesaje defăimătoare la adresa patronului echipei aflate pe locul 14 în Liga 1. Mititelu e convins că ultraşii au făcut scandal pentru că nu au putut alege noul tehnician. Fanii ar fi trimis chiar şi o coroană cu flori acasă la patronul lui FC U Craiova 1948.

Așa e la Craiova! Știu că au vandalizat pereții, dar nu știu de coroana de flori de care spui. Suporterii ce performanțe au dacă spun că noi nu avem performanțe? Ei sunt nemulțumiți că nu punem antrenorul pe care-l vor ei, că nu facem ce vor ei. Ei sunt supărați că de ce jucăm la Târgu Jiu, deși ei au venit la meciul cu Hermannstadt și au înjurat echipa, privând-o de un rezultat pozitiv.

Au venit 3-4.000 de inși. Acum pentru că anticipam o prezență foarte slabă am zis să jucăm la Târgu Jiu să protejez și echipa. La Târgu Jiu oamenii ne încurajează. Ei, când a fost Croitoru, echipa a început să piardă și Croitoru era adulat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am încercat să pun mai mulți antrenori și n-am reușit să pun ce am dorit eu. Am ales așadar varianta de a-l aduce înapoi pe Nicolo Napoli. Am analizat contextul și am lăsat deoparte orgoliul și afirmațiile pe care el le-a făcut. M-am gândit că el măcar cunoaște lotul”, a declarat Adrian Mititelu pentru prosport.ro

Nicolo Napoli, reacție genială după ce a revenit a noua oară la FC U Craiova 1948

Antrenorul italian a dezvăluit că se afla în croazieră cu soția când a fost contactat de Adrian Mititelu.

„Eram în croazieră cu soția când m-a sunat Adrian Mititelu și mi-a spus că are nevoie de mine. M-a convins și am acceptat să mă întorc la Craiova. Soția mi-a spus: «E meseria ta, faci ce e mai bine pentu tine». Obiectivul este să fac echipa să joace bine, cum o făcea în urmă cu șase luni. Știu că e dificil. Trebuie să începem să adunăm puncte și să urcăm în clasament.

Sperăm încă să ajungem în play-off. Nu e distanță mare. Speranța moare ultima. Cred că fanii vor reveni lângă echipă, atunci când vor vedea că jucătorii luptă până în ultimul minut. Lotul e bun, nu ca al celor de la CFR, dar sunt jucători cu calitate. Trebuie să-și recapete încrederea”, a spus Nicolo Napoli, conform gsp.ro.

Recomandări
  • Andrei Cristea l-a umilit pe Nicolo Napoli
  • Ce a spus despre antrenorul italian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și