Închide meniul

Andrei Ivan a dezvăluit cum l-a revitalizat Eugen Neagoe: „Mă simt mai bine de la venirea lui!” Ce spune despre derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 aprilie 2023, 16:24

Andrei Ivan a dezvăluit cum l-a revitalizat Eugen Neagoe: „Mă simt mai bine de la venirea lui! Ce spune despre derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Andrei Ivan a dezvăluit cum l-a revitalizat Eugen Neagoe, înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj

Andrei Ivan şi Eugen Neagoe, în timpul unui meci/ Hepta

Andrei Ivan a dezvăluit cum l-a revitalizat Eugen Neagoe, şi a oferit declaraţii şi despre derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj. Atacantul oltenilor susţine că Neagoe i-a oferit mai multă încredere, motiv pentru care a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, în 2023. De asemenea, Ivan a mai transmis faptul că se simte împlinit şi pe plan personal, după ce a devenit tată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se întâlnesc într-un meci din etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1. Partida va fi în această seară, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Andrei Ivan a dezvăluit cum l-a revitalizat Eugen Neagoe şi a vorbit despre derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Andrei Ivan susţine că CFR Cluj are motive să se teamă, înaintea confruntării de pe „Ion Oblemenco”. Atacantul oltenilor a declarat că echipa sa s-a maturizat enorm de la venirea lui Eugen Neagoe, antrenor care le-a oferit mai multă încredere jucătorilor.

De asemenea, Ivan a mai declarat că Universitatea Craiova are un moral bun înaintea confruntării cu CFR Cluj, deoarece oltenii s-au impus clar în ultimul duel cu trupa lui Dan Petrescu, scor 2-0.

„Suntem o echipă bună în primul rând, cred că ne‑am maturizat mult în ultima vreme ca grup şi asta se vede mai ales pe stadionul propriu, unde abordăm cu mai multă încredere şi mai multă răbdare meciurile. Ştim ce avem de făcut şi, evident, e mereu un mare plus că suporterii ne împing de obicei de la spate.

Reclamă

Avem şi acest avantaj al ultimului meci care e încă proaspăt în amintire şi pe care l‑am câştigat destul de clar, şi atunci am ştiut ce avem de făcut şi ştim şi acum, suntem foarte încrezători. Nu doar Dan Petrescu, cred că ne‑au luat frica cu toţii (râde).

Mă simt foarte bine de la venirea lui Mister. Mi‑a dat multă încredere în mine şi m‑a făcut să mă simt mai încrezător şi mai determinat pe teren. Familia mea mă ajută şi ea mult. Viaţa mi s‑a schimbat în bine în general de când m‑am căsătorit şi mai ales de când a venit pe lume fetiţa noastră, de care sunt foarte mândru”, a declarat Andrei Ivan.

Andrei Ivan: „Am renunţat la tumbă!”

Andrei Ivan a declarat că a renunţat să mai sărbătorească golurile în stilul său caracteristic, anume printr-o tumbă. Vârful a declarat că a luat această decizie deoarece şi-a dat seama că există un pericol de accidentare destul de mare.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă hotărâsem de mult să nu mai fac tumba aceea, pentru că, deşi spectaculoasă, pericolul de accidentări era mare. Mi s‑a părut mai important să evit asta, ca să mă asigur că voi marca astfel cât mai mult pe parcursul unui sezon.

Puteţi zice că şi această decizie a fost parte din maturizarea mea. Noul mod de a sărbători golurile nu are o semnificaţie anume, pur şi simplu asta mi‑a venit să fac atunci când am marcat prima oară şi aşa a rămas„, a mai spus Andrei Ivan.

Dan Petrescu, cuvinte mari pentru Andrei Ivan înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Dan Petrescu a folosit cuvinte mari pentru Andrei Ivan înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj. Antrenorul ardelenilor a spus că atacantul Universităţii Craiova este principalul pericol pentru echipăa sa.

”Ei au avut ceva jucători la naţională, dar parcă nu aşa mulţi ca noi. Au avut timp mai mult să se pregătească, au avut jucătorii la dispoziţie.

E golgheterul echipei (n.r. despre Ivan) în ultimii ani, nu doar anul ăsta. A fost cel mai bun jucător de la Craiova. E şi într-o formă bună în campionat. Clar, cel mai bun jucător al lor. Au foarte mulţi jucători buni de atac”, a spus Dan Petrescu înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
Vezi toate știrile
Citește și