Închide meniul

Dan Petrescu, cuvinte mari pentru Andrei Ivan înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „E cel mai bun jucător al lor!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2023, 20:07

Dan Petrescu, cuvinte mari pentru Andrei Ivan înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „E cel mai bun jucător al lor!

Dan Petrescu, cuvinte mari pentru Andrei Ivan

Dan Petrescu / Profimedia

  • Dan Petrescu, cuvinte mari pentru Andrei Ivan
  • De ce se teme Dan Petrescu

 

Dan Petrescu a folosit cuvinte mari pentru Andrei Ivan înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj. Antrenorul ardelenilor a spus că atacantul Universităţii Craiova este principalul pericol pentru echipăa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu crede că Ivan este cel mai în formă jucător de la echipa lui Eugen Neagoe în acest moment.

Dan Petrescu, cuvinte mari pentru Andrei Ivan înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Ei au avut ceva jucători la naţională, dar parcă nu aşa mulţi ca noi. Au avut timp mai mult să se pregătească, au avut jucătorii la dispoziţie.

Reclamă

E golgheterul echipei (n.r. despre Ivan) în ultimii ani, nu doar anul ăsta. A fost cel mai bun jucător de la Craiova. E şi într-o formă bună în campionat. Clar, cel mai bun jucător al lor. Au foarte mulţi jucători buni de atac”, a spus Dan Petrescu înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Dan Petrescu, după victoriile României cu Andorra şi Belarus: „Important e că am luat 6 puncte!”

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după victoriile României cu Andorra şi Belarus, din preliminariile pentru EURO 2024. Antrenorul campioanei e de părere că jucătorii şi Edi Iordănescu trebuie felicitaţi pentru faptul că au obţinut 6 puncte.

Reclamă

În direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, România s-a impus cu Andorra cu 2-0. Peste numai 3 zile, România avea să câştige cu Belarus pe Arena Naţională, scor 2-1. În schimb, Andorra a produs o surpriză uriaşă şi a scos o remiză în deplasarea de la Kosovo, scor 1-1.

Deşi multă lume a criticat faptul că România nu a câştigat mai clar în Andorra, Dan Petrescu spune că trebuie să fim mulţumiţi pentru cele 3 puncte.

Important e că am luat 6 puncte. Merită felicitări și antrenorul, și jucătorii. Nu știu ce e ăla joc frumos, contează punctele. Kosovo, în opinia mea, are jucători individual mai buni decât românii. Joacă la echipe mai bine cotate și au făcut egal acasă cu Andorra. Dacă noi făceam egal acasă cu Andorra, vă dați seama ce era.

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine nu mă surprindea! În fotbalul de azi e posibil orice, oricând. Unii își dau cu părerea pentru că n-au mai stat în fenomen, dar nu sunt atât de slabi. Uitați-vă unde joacă jucătorii lui Kosovo, la Lille, Olympiakos. Și nu i-au bătut.

Înaintea lui Krasniqi, la Kosovo, joacă unul de la Galatasaray și unul de la Olympiakos. Ăia au salarii un milion, două de euro. I-a ales pe ei, normal.

România a făcut 6 puncte foarte importante. Prea puțin se vorbește pozitiv. Ar trebui încurajați toți, inclusiv selecționerul. Suntem pe primul loc și nu e bine? Hai, mai mult entuziasm!”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”