Închide meniul

Andrei Ivan, după ce a înscris în CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Nu m-am bucurat pentru că am crezut că e ofsaid! Parcă suntem UNICEF”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2023, 23:18

Reclamă
Andrei Ivan, după ce a înscris în CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Nu m-am bucurat pentru că am crezut că e ofsaid! Parcă suntem UNICEF

Andrei Ivan a explicat de ce nu s-a bucurat după CFR Cluj - Universitatea Cluj 1-1

Hepta

Andrei Ivan a spus de ce nu s-a bucurat după ce a înscris în CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Atacantul Universităţii Craiova a spus că a crezut că se afla în poziţie de ofsaid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a vorbit şi despre penalty-ul ratat cu FCSB, despre care s-a vorbit extrem de mult. Ivan a recunoscut că a executat extrem de slab lovitura de pedeapsă.

Andrei Ivan, după ce a înscris în CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

„Nu m-am bucurat la gol pentru că am crezut că sunt în ofsaid. Nu credeam că e gol. Sunt bucuros că am dat gol şi sunt nemulţumit că nu am câştigat. Suntem tot la 3 puncte şi trebuie să câştigăm cu cei de la Farul. S-a vorbit mult despre acel penalty, am şi greşit. Nu îmi explic cum am avut acea execuţie, dacă mai dau de 100 de ori nu mai greşesc aşa.

Noi pe toţi îi ajutăm, parcă suntem UNICEF. A avut o zi bună Scuffet, la FCSB a avut Târnovanu şi aşa pierdem şi puncte. Ne-au lipsit concentrarea în faţa porţii. Avem foarte multe faze fize, cornere şi eu cred că ne lipseşte concentrarea„, a spus Andrei Ivan la digisport.ro, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

La rândul său, Ştefan Baiaram a spus că rezultat este unul nemeritat.

Reclamă

„Îmi pare rău că nu am înscris, că nu am putut să ajut mai mult echipa. Consider că am făcut un joc bun şi să luăm cele 3 puncte. Este un rezultat nemeritat şi suntem mult mai montaţi pentru meciurile care vor urma. În seara asta chiar nu am avut şansă. Pe final am avut cel puţin 3 ocazii imense. E o echipă experimentată, cu jucători foarte buni. Farul e o echipă bună şi nu ne-a speriat scorul cu Rapid”, a spus şi Ştefan Baiaram.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Campioana, la 7 puncte în spatele liderului Farul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Remiza din Gruia face ca CFR Cluj să îşi ia adio de la titlu. Cu 3 etape înaintea finalului, CFR Cluj e la 7 puncte în spatele liderului Farul. Doar printr-o minune îşi mai poate păstra trofeul echipa lui Dan Petrescu.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne în lupta şi pentru locul 3. Oltenii se află la 3 puncte în spatele campioanei şi la 4 în spatele celor de la FCSB. Echipa lui Charalambous are, însă, un meci mai puţin disputat.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 27 Andrei Ivan a primit direct cartonaşul roşu pentru o intervenţie la Boateng, însă, după consultarea VAR, arbitrul Radu Petrescu a anulat cartonaşul roşu, dându-i jucătorului craiovean cartonaş galben.

În repriza secundă gazdele au deschis scorul prin Muhar. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 şi a înscris şase minute mai târziu. Însă oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 68, prin Andrei Ivan – un gol care a avut nevoie de validarea VAR.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și