Închide meniul
Foto

Dan Petrescu a început să înjure şi să îşi facă cruce după ce Andrei Ivan a scăpat de eliminare cu ajutorul VAR

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2023, 21:41

Reclamă
Dan Petrescu a început să înjure şi să îşi facă cruce după ce Andrei Ivan a scăpat de eliminare cu ajutorul VAR

Dan Petrescu, criză de nervi în CFR Cluj - Universitatea Craiova

Captură Orange Sport

Dan Petrescu a început să înjure şi să îşi facă cruce după ce Radu Petrescu i-a anulat cartonaşul roşu pe care i l-a acordat lui Andrei Ivan şi l-a scăpat pe atacantul Universităţii Craiova de eliminare. „Centralul” a fost chemat de cei din camera VAR să revadă duelul dintre Andrei Ivan şi Boateng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, Radu Petrescu i-a acordat cartonaşul roşu direct lui Andrei Ivan, în urma contactului pe care l-a avut cu Boateng în minutul 27 al derby-ului din Gruia. După ce a revăzut faza pe monitor, Radu Petrescu a decis să îi anuleze cartonaşul roşu lui Ivan şi să îi arate doar cartonaşul galben.

Dan Petrescu a început să înjure şi să îşi facă cruce după ce Andrei Ivan a scăpat de eliminare cu ajutorul VAR

În acel moment, Dan Petrescu a făcut o criză de nervi. Camerele TV l-au surprins pe antrenorul campioanei în timp ce înjura şi îşi făcea cruce. Arbitrul i-a arătat şi lui Dan Petrescu cartonaşul galben, care s-a luat cu mâinile de cap.

Dan Petrescu a acuzat arbitrajul după Rapid – CFR Cluj 3-1

Dan Petrescu a acuzat arbitrajul după Rapid – CFR Cluj 3-1. Antrenorul lui CFR Cluj s-a arătat foarte supărat de rezultat, dar şi de prestaţia arbitrilor. Petrescu l-a acuzat pe centralul partidei, Marcel Bârsan, că a acordat foarte uşor o lovitură de pedeapsă.

Ce să zic, suntem foarte supăraţi. Am început meciul practic de la 0-2. Un penalty uşor acordat, normal. După golul 2 (n.r.: al Rapidului) a fost o echipă pe teren. Nu înţelegeam cum la pauză e 3-1 când am jucat numai noi.

Reclamă

În prima repriză apărarea a fost de cascadorii râsului. Să ajungi de 3 ori la poartă şi să dai 3 goluri…

Se văd absenţele, n-avem de ce să ne ascundem. Eu ştiam că fără 3 căpitani aşa va fi.

E o perioadă grea, cred că scorul nu arată ce a fost pe teren azi. Eu nu l-am pierdut pe Dugandzic, eu nu l-am dat. În niciun caz eu nu l-am dat pe Dugandzic, nu am vrut să plece. Aşa a fost să fie. Ma bucură jocul lui Fică, a fost cel mai bun om al nostru. Nu mă aşteptam să joace atât de bine, la antrenamente joacă foarte bine, dar în meci e altceva. Chiar mă bucură, e cel mai bun câştig al nostru.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de faţă suntem pe locul 3, asta e realitatea. Cei care sunt pe primele 2 locuri au prima şansă (n.r.: la titlu).

Eu unul personal nu o să cedez, mă cunoaşteţi foarte bine. Eu nu voi ceda, dacă jucătorii vor ceda, n-am ce face. Nu voi dormi nopţile, încerc să găsesc soluţii.

E prea puţin o singură victorie în playoff. Mi se pare un penalty acordat foarte uşor.

Acum e la cald, nu are rost să vorbim. Ştiţi cum e la fotbal, ai rezultate, ramâi, nu ai rezultate pleci. Eu mai am un an de contract, nu aş vrea să vorbesc prea mult, venind după o înfrângere care nu mi-a picat prea bine. Nu e un dezastru”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro după Rapid – CFR Cluj 3-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și