Închide meniul

Andrei Ivan, după Rapid – Universitatea Craiova 2-3: „Nu am avut emoţii la penalty!” Creţu: „Nu mai cred în locul 3”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2023, 22:45

Andrei Ivan, după Rapid – Universitatea Craiova 2-3: „Nu am avut emoţii la penalty! Creţu: „Nu mai cred în locul 3

Andrei Ivan a reuşit o dublă de senzaţie

Profimedia

Andrei Ivan a vorbit despre faptul că a fost nevoit să repete un penalty, după Rapid – Universitatea Craiova 2-3. Ivan a fost ales omul meciului după ce a reuşit o dublă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul gol a fost marcat din penalty, dar arbitrul a decis ca acesta să repete lovitura de la 11 metri. Ivan a spus că nu a avut emoţii la repetare. Atacantul oltenilor mai mai spus că Farul a meritat să fie campioană.

Andrei Ivan, după Rapid – Universitatea Craiova 2-3

A fost un meci greu pentru noi, sunt bucuros că am luta cele 3 puncte şi ne-am asigurat locul 4. Şi astăzi am luat roşu în minutul 46 şi tot am câştigat. Nu am avut emoţii deloc la acest penalty. M-am gândit că nu se aruncă tot acolo. Şi la Sepsi am jucat tot în 10 şi am câştigat 2-1. Ne prieşte să jucăm în 10. Avem un grup bun, suntem uniţi. Farul deja a ieşit campioană şi nu ştiu ce va fi acolo. Sunt prieten cu Săpunaru şi am vorbit puţin cu el. Farul merită dacă a ieşit pe primul loc„, a spus Andrei Ivan după ce a reuşit o dublă de senzaţie cu Rapid.

A fost un meci spectaculos, un meci pe contre. Au marcat două goluri din două penalty-uri. Nu am avut ce să fac. Mă bucur că mi-am ajutat echipa să scoată un rezultat bun. Poate ne ajută U Cluj şi să dăm baraj. Păcat că stăm la mâna altora. E greu să desfaci o apărare care se apără. Au marcat, am reuşit şi noi şi am plecat cu 3 puncte. Felicitări echipei campioane, a meritat. Ei petrec acum. Eu nu cred în locul 3, să vedem ce se va întâmpla la U Cluj. Domnul Hagi merită toate felicitările noastre„, a spus şi Alexandru Creţu la digisport.ro.

Rapid – Universitatea Craiova 2-3. Echipa lui Mutu, OUT din lupta pentru cupele europene. Oltenii mai speră

Rapid – Universitatea Craiova 2-3. Echipa lui Adrian Mutu a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova şi a pierdut orice şansă de a prinde, pe ultima sută de metri, un loc care să îi permită accederea în tururile preliminare din Conference League. În schimb, oltenii speră şi la locul al treilea, care le asigură cel puţin barajul.

Reclamă

Dacă vor termina pe locul 4, Craiova are nevoie ca Universitatea Cluj să câştige Cupa României pentru a juca barajul pentru Conference League. În cazul în care Sepsi va câştiga Cupa, atunci şi echipa lui Neagoe va rămâne în afara cupelor europene, iar CFR CLuj va juca barajul pentru Conference League cu învingătoarea din FC U Craiova şi FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și