Închide meniul

Andrei Ivan, euforic după ce a înscris o „dublă” în Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0: „Nu am mai marcat de ceva timp!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 22:12

Reclamă
Andrei Ivan, euforic după ce a înscris o dublă” în Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0: Nu am mai marcat de ceva timp!”

Florin Prunea ştie de ce Andrei Ivan nu a fost convocat la naţională

Andrei Ivan, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Andrei Ivan, euforic după ce a înscris o „dublă” în Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Andrei Ivan, euforic după ce a înscris o „dublă” în Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0

Andrei Ivan s-a declarat fericit pentru faptul că a marcat o „dublă” și a adus victoria echipei sale.

„Sunt bucuros pentru echipă că am câștigat, am luat cele trei puncte, aveam nevoie. Nu am mai marcat de ceva timp. Au fost mai multe motive. A fost o primă repriză bună, dar nu ne-am creat prea mult ocazii. Suntem bucuroși că am luat cele trei puncte, trebuie să urcăm mai sus, pe podium.

E normal să te gândești la Craiova, dar în ce situație suntem acum, am strâns 41 de puncte, e un drum lung, vom vedea ce ne rezervă viitorul.

Reclamă
Reclamă 4

E nevoie de Mister pe bancă. La Botoșani ne-a lipsit și s-a văzut și pe tabelă. Știe să comunice cu noi, știe să vorbească și asta e cel mai important pentru noi. Mi-am propus să marchez cât mai mult pentru Universitatea Craiova.

(n.r. Există șanse să pleci?) Asta nu am de unde să știu, doar domnul președinte știe. Nu am fost niciodată informat. Nici când am plecat la Krasnodar nu am știut nimic. (n.r. Dar aștepți o ofertă?)Momentan, nu știu nimic, v-am spus”, a declarat Andrei Ivan, la finalul partidei cu FC Hermannstadt.

Eugen Neagoe: „Am întâlnit o echipă bună!”

„Este al doilea joc. Chiar dacă nu am fost pe bancă la Botoşani, tot eu am pregătit echipa. În această seară am întâlnit o echipă bună, ştiţi foarte bine ce rezultate au avut cei de la Hermannstadt. Ne aşteptam că va fi un joc dificil. Dar cred că am controlat de la un capăt la altul.

Reclamă

În repriza a doua cred că am făcut un joc foarte foarte bun. Am marcat 2 goluri, am avut şi o bară. Cred eu că scorul putea să fie chiar şi mai mare. Nu întâmplător l-am pus căpitan pe Andrei Ivan, este un jucător valoros. De asta este Ivan căpitan, de asta este în vizorul echipei naţionale. Trebuie să vină cu execuţii foarte bune. Este meritul în totalitate al băieţilor, au făcut un efort foarte mare. Hermannstadt a avut momente în care nu reuşea să iasă din propriul careu.

Mă bucur foarte mult că a revenit Koljic, mă bucur şi pentru Martic. Băieţii au fost exemplari, mai puţin jocul de la Botoşani. În acest moment nu am discutat despre alt transfer, dar dacă va apărea un jucător valoros cred că patronul va reacţiona pozitiv, aşa cum a făcut şi până acum”, a spus și Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și