Închide meniul

Andrei Ivan, gol senzaţional în Universitatea Craiova – Hermannstadt! A marcat sub privirile marelui Rivaldo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 21:28

Andrei Ivan, gol senzaţional în Universitatea Craiova – Hermannstadt! A marcat sub privirile marelui Rivaldo

Andrei Ivan, gol senzaţional în Universitatea Craiova - Hermannstadt

Andrei Ivan a marcat superb în Bănie / Captură Orange Sport

Andrei Ivan a înscris un gol senzaţional în meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt, din etapa a 23-a din Liga 1. Atacantul de 26 de ani a reuşit execuţia începutului de an!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan a „dezgheţat” tabela din Bănie în startul reprizei secunde. Nu i-a dat nicio şansă portarului advers. Lui Karlo Letica i-a fost imposibil să intervină.

Andrei Ivan, gol senzaţional în Universitatea Craiova – Hermannstadt

Starul oltenilor a preluat mingea la aproximativ 40 de metri, l-a driblat pe Ene şi a şutat din afara careului, la colţul lung. A plasat perfect balonul şi a marcat un gol extrem de important pentru echipa la care Eugen Neagoe a stat în premieră pe bancă.

Pentru Andrei Ivan a fost primul gol după o lungă pauză. Nu mai marcase în campionat din luna septembrie, din remiza cu FC Voluntari, scor 1-1. A fost a 5-a reuşită stagională.

Golul spectaculos a fost înscris de Ivan chiar sub privirile marelui Rivaldo. Legenda Braziliei a venit în tribunele arenei din Craiova pentru a-l vedea la lucru pe fiul său. Rivaldinho a fost titular.

Reclamă

Rivaldo, fostul câștigător al Cupei Mondiale și al Balonului de Aur, a primit un tricou al Științei din partea președintelui Sorin Cârțu„, a fost mesajul postat de olteni pe pagina de Facebook.

Andrei Ivan nu a putut fi oprit nici în minutul 69, când a reluat perfect, cu capul, o centrare excelentă a lui Cîmpanu!

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ivan, răspuns ferm când a fost întrebat de schimbările de antrenori

Andrei Ivan a dat un răspuns ferm când a fost întrebat de schimbările de antrenori de la Universitatea Craiova. Universitatea Craiova se află la al treilea antrenor principal din acest sezon.

Laszlo Balint şi Mirel Rădoi au pregătit echipa înainte să fie instalat principal Neagoe. A fost şi o perioadă de interimat de două etape asigurată de Dragoş Bon.

Andrei Ivan a marcat, din penalty, golul Universităţii Craiova din amicalul cu Partizan Belgrad, scor 1-1.

Un meci greu pentru noi, suntem deja de 11 zile aici. Ne-a încărcat Mister destul de mult. Suntem la 7 puncte de primul loc, sperăm să facem un meci bun la Botoşani şi să câştigăm. A venit cu alte idei. Încă nu o să se vadă, suntem la început. De abia avem 12 zile cu dânsul.

Nu i-am schimbat noi (n.r. – de schimbările de antrenori). Nu depinde de noi. Noi vrem să câştigăm fotbal, să câştigăm trofee. Dar sunt meciuri şi meciuri când nu putem să câştigăm. Asta a fost decizia lui Mister, căpitan este Bancu, eu sunt al doilea. Şi înainte să plec de la Craiova eram căpitan”, a spus Andrei Ivan în cantonamentul din Antalya.

Recomandări
  • Rivaldo, în tribune la meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt
  • Gol spectaculos al lui Andrei Ivan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și